CC: 295/245
https://www.aurorabillett.no/billett/?showId=813663

Under åpningshelga til Nordlysfestivalen dukker Snö opp på Verkstedet.
Pop-gruppa har tidligere holdt to offisielle konserter i Tromsø, hvor begge ble utsolgte etter kort tid. Nå lover de et heidundrende live-show når de går på scenen lørdag 27. januar klokken 21.00.

  • Vi følger tett med på alle band og artister i regionen. Snö har jeg likt fra dag én, og nå som de har utarbeidet et gjennomført liveshow kan vi endelig presentere dem som en av artistene på årets festivalplakat, sier festivaldirektør, Line Fusdahl.
    De to tromsøguttene, Hallvar Agersborg og Martin Hotvedt henter inspirasjon fra ishavsbyens stolte elektronikatradisjon, og kommer surfende på den nordnorske pop-bølgen som har herjet landet de siste årene.

Med tekster om livet, døden, kjærligheten og havet forsøker Hotvedt og Agersborg å lage engasjerende popmusikk med substans. Bandet har holdt på siden 2014, og har gitt ut et knippe låter på egenhånd som i skrivende stund har rundet godt over 1 million avspillinger på Spotify og et par anbefalinger på P3Urørt.

Høsten 2016 slapp de sin første offisielle singel, «Krig», som ble "Ukas låt" på NRK P3, "Ukas Urørt" på P3Urørt og lå på P3 sin B-liste fra oktober til januar i år. Oppfølgeren «Bølga» fikk listeplass på NRK P1 og ble løftet frem som "det beste av ny pop" av Spotify Norge. Duoen har opptrådt på et knippe festivaler og arrangement rundt om kring i Norge med sine energiske live-show. I desember 2016 solgte de ut Studentsamfunnet Driv i Tromsø da de holdt sin første selvstendige konsert på hjemmebane. I 2018 er de klar med ny musikk og flere spillejobber.

«Pop-elektronika-duoen i Snö er allerede godt inne hos P3 og blir listet hver gang de slipper en låt. Publikum ser også ut til å elske Agersborg og Hotvedt, som allerede har levert vanvittige liveshows både på Trænafestivalen og på Driv i Tromsø. Nå gjelder det bare å frelse resten av landet.»
- iTromsø

«Det høres at de har fokus på vokalen og teksten, den har fått en stor plass i låtene. Det er veldig kult og noe vi i P3 Urørt er veldig glad i. Det nordnorske språket kler produksjonen.»
- Eirik Høsøien Havelin, programleder i P3 Urørt

«Sofistikert elektronika, slik man tidligere har vært en ambassadør for i nord med blant andre Röyksopp og Per Martinsen»
- Mats Borch Bugge, P3-sjef

English version:

During the opening weekend of the Northern Lights Festival, Snö will perform at Verkstedet on Saturday 27th January at 9pm.

This pop group started in 2014 and have released songs which have been played over 1 million times on Spotify. The duo have performed at festivals and events around Norway. They have previously held two concerts in Tromsø, both of which sold out.

  • We closely follow all the bands and artists in the region. I have loved Snö from day one and am very excited to present them in next year’s festival, says Festival Director, Line Fusdahl.

The two musicians, Hallvar Agersborg and Martin Hotvedt find inspiration from the city’s proud electronics tradition and are surfing the Northern Norwegian pop-wave that has ruled the charts in recent years.

With lyrics about life, death, love and the sea, Hotvedt and Agersborg try to create engaging pop music with substance.

This will be a night to remember!

Kilde: Facebook