Stand Up Norge presenterer:
«LATTER LIVE – på turné!»
med Stian Blipp, Christian Mikkelsen, Martin Beyer-Olsen og Lars Barrum

Suksessen er tilbake i Olavshallen!
De siste årene har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I dette programmet fikk landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når fire av de meste populære komikerne fra stand up-scenen legger ut på mini-turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir et uforutsigbart og forrykende show!

STIAN BLIPP:
Den talentfulle og allsidige Stian Blipp har stått på scenen siden han var tolv år. I teateret, i musikaler, gjennom beatboxing, dansing og standup kjenner vi ham som en ekte entertainer. Han har også ledet flere programmer på TV, bl.a. «Norske Talenter» og «Idol», noe som sikret ham den gjeve Publikumsprisen på Gullruten i 2013. Han var sist å se som programleder i sitt eget program på TV2, «Stian Blipp Show». Men det er i levende live på scenen man virkelig får oppleve dette fyrverkeriet av en ekte underholder.

CHRISTIAN MIKKELSEN:
Naturlig morsom og med en timing som selv veteranene bare kan drømme om, fremstår Christian Mikkelsen som om han var født på en scene. Han fikk sitt kommersielle gjennombrudd i 2015, da han ble en del av det faste komikerensemblet i «Underholdningsavdelingen» i gullrekka på NRK1. Han er en av grunnleggerne av improvisasjonsteatergruppa «Bare Moro Impro», som også fikk en egen TV-serie på NRK. Han fikk Komiprisen 2016 i klassen «Årets gjennombrudd» for sine prestasjoner på «Latter Live» og «Underholdningsavdelingen» på NRK. Aktuell med «Martin og Mikkelsen» sammen med Martin Beyer-Olsen på NRK.

MARTIN BEYER-OLSEN:
Martin Beyer-Olsen er en komiker fra Rakkestad i Østfold. Mest kjent fra "Norske Fordommer" og "Underholdningsavdelingen" på NRK. Som stand up-komiker er han kjent for å være nyskapende og uforutsigbar. Martin har lang fartstid i radio i NRK P3, og har hatt bl.a. programmene "Martin Beyer-Olsen Live" og "Et enklere NRK". Martin vant Stå opp-prisen for 2011, stand up-bransjens egen pris. Nominert til "Publikumsprisen" under Gullruten 2015. Aktuell med «Martin og Mikkelsen» sammen med Christian Mikkelsen på NRK.

LARS BERRUM:
Lars Berrum er en av de mest innovative stand up-komikerne i Norge. Han har raskt etablert seg som en uforutsigbar komiker som elsker å overraske, noe publikum setter stor pris på. Han pusher stadig stand up-formatet og publikum opplever å le av ting de ikke har hørt eller sett tidligere på en norsk stand up scene. Han er en av få norske komikere som regelmessig drar til utlandet for å gjøre stand up og nyter stor suksess. Har jobbet mye i NRK, bl.a. «Berrum og Beyer» og «Norske Fordommer», sammen med Martin Beyer-Olsen.

Som dere skjønner – her kommer fire komikere som kjenner hverandre svært godt.

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra Olavshallen!

Kilde: Facebook