Første show er nesten utsolgt, vi kjører på med ekstrashow!

I fjor fikk man oppleve «Fette Arti! – et slags juleshow» for aller første gang!

Og for et forrykende show det ble – bodøværingene lagde julestemning på den nordnorske måten og gikk mann av huse – ikke bare én gang, men to ganger og skapte regelrett bjelleklang i veggene på Stormen Konserthus. I år gjentar vi suksessen og sier som komikerne i fjor: «Du skal flire så du kommer til å svime av og se juletræpynt førr flerfoldige tusen!».

Vi sees og god jul!

BÅRD TUFTE JOHANSEN:
Bård er en komiker som nesten ikke trenger noen beskrivelse. Ble allemannseie som programleder sammen med bl.a. Harald Eia på nittitallet. Har deretter medvirket i bl.a. «Lille Lørdag», «Åpen Post», «Uti vår hage», «Team Antonsen», «Brille» og ikke minst nå som nyslått programleder i «Nytt på Nytt». Men det var med sitt eget standup-show «Mann (44)» han fikk sitt endelige gjennombrudd på live-scenen. For showet fikk han Komiprisen i klassen «Årets Stand Up Komiker».

CECILIE STEINMANN NEESS:
Med norsk standups mest aktive ansiktsmimikk, og trolig også mest energiske kroppsspråk, har Cecilie kommet som en virvelvind inn i en bransje dominert av mange menn. Var sist aktuell i de kritikerroste forestillingene «Märtha – The Musical» og «Latter på Latter» med Hege Schøyen og Linn Skåber, som spilte for stappfulle hus på Latter i Oslo. Ble nominert til «Årets Gjennombrudd» på Komiprisen i 2012. Mye sett på TV, bl.a. «Løvebakken» på NRK, «Brille» og «Klovn til kaffen» på TVNorge og «Kollektivet» på TV2 og ledet «Gullruten» på TV2 i 2015. Men det er på live-scenen hun liker seg aller best, fortsatt ganske ung og hun har holdt det hun lovet!

CHRISTOFFER SCHJELDERUP:
Kanskje det mest ubeskrevne bladet i denne buketten, men ikke noe mindre morsom enn de andre av den grunn. Christoffer har vært pådriveren for standupmiljøet i Bergen og selv tatt et stort ansvar for å gjøre byen til en av de morsomste i landet. Han sparker alle veier og har faktisk blitt en av de mest rutinerte komikerne vi har her i landet. Christoffer ble kåret til Norges beste komiker av komikerne selv i 2014 og har reist rundt overalt og gjort det meste som kan gjøres av opptredener. Konferansier, komiker, quizmaster og varmet opp for Dagfinn Lyngbø og et utall utenlandske komikere, alt fra Jack Dee til Arie Spears og Lewis Black.

ØYVIND LOVEN:
Sarkastisk, intelligent, treffsikker og snobbete. Fire ord som på alle måter beskriver Loven, en av Norges mest erfarne på sitt felt.

Han har stått på scenen siden standupsjangeren så dagens lys her til lands, helt siden 1995 har han fått publikum til å le, noe som resulterte i at han ble nominert til beste standupkomiker under Komiprisen i 2007. Han har også bred erfaring fra både tv og radio og har siden 2009 ledet "Morgenklubben med Loven & Co" på Radio Norge. En ting er sikkert – har du ikke opplevd ham ennå, så er det på tide! For han er Loven.

Velkommen til årets morsomste juleshow!

Kilde: Facebook