AMFI Eikunda har per i dag 24 butikker fordelt på ca 20 000 kvm.

HJERTESTARTER

AMFI Eikunda har nå gått til anskaffelse av hjertestarter. Hjertestarteren henger i skap rett utenfor inngang til Coop Mega. Ring også nødtlf 113

Gavekort

Gavekortet "dittgavekort.no" kan du kjøpe i Gavekortautomaten ved Dressmann i 1.etasje , eller på nettsidene dittgavekort.no. Gavekortet kan benyttes på alle Amfi-kjøpesentre, Thon-kjøpesentre og de aller fleste Thon-hoteller i Norge.

Utlodninger

Organisasjoner og lag som arrangerer lotteri til inntekt for samfunnsnyttige eller humanitære formål synes vi er positivt. Vi ønsker derfor at dere kan få leie plass gratis i senteret. Det er mange som ønsker seg plass til utlodninger på AMFI Eikunda, spesielt på høsten, så vi kan ikke garantere plass på ønsket uke. Søknadene blir behandlet og svar sendt to ganger pr år. Høstuker fordeles i januar/februar og vår uker fordeles i august/september. Send forespørsel på E-mail: eikunda@amfi.no

Stand

Ønsker ditt firma å leie standplass på senteret? Send en forespørsel på deres ønsker, så tar vi kontakt for videre avtale. Kontaktinformasjone for leie av Standplass: email: eikunda@amfi.no

Hittegods

Ved Mega butikken har vi et skap hvor vi legger hittegods, ta kontakt med Senterleder på telefon 900 18 917 hverdager mellom kl 8 - 16.

Parkering

Vi har parkeringshus med 152 p-plasser. Det er direkte inngang fra parkeringshuset til senteret. To av plassene er reservert lading av EL kjøretøy. I tillegg har vi 90 parkeringsplasser ute.

LEKEKROK

Senteret har stor lekekrok for barn i 2.etasje på senteret. Her finner du forskjellige lekeapperat som fritt kan benyttes.

STELLEROM På våre 3 handikap toalett finnes det stellebord og bleiebeholder.

Rullestol Senteret har 2 rullestoler til utlån. Nøkler til rullestolene får du hos Din Ztil.

Ladepunkt EL kjøretøy

Vi har i vårt parkeringshus to reserverte plasser for lading av EL kjøretøy. Nøkler til disse ladeplassene låner du gratis i G-sportbutikken som ligger like ved inngangen fra parkeringshuset 1.etasje.

Kilde: www.amfi.no