Yogaretreat – MediYoga – Spania – 2. til 9. juni 2018

Velkommen til en tjuvstart på sommeren og en deilig reise med fullt fokus på DEG!

Nå kan du gi deg selv en fantastisk uke med yoga, meditasjon og gongens helende vibrasjoner. I vakre omgivelser og med mulighet til å bade i saltvannsbasseng på området og på stranda i nærheten. Det blir også masse tid til å la sola varme deg og du får nyte godt av utrolig forseggjort og livgivende vegetarisk mat.

Dette blir også en reise inn i deg selv.

Root to rise:

Vi har alle en fortid som også våre forfedre er en del av. Vi har med oss denne historien enten vil eller ikke. Kunsten er å suge ut kunnskapen i egne erfaringer og visdommen fra våre forfedre, men å slippe vekten og pregingene. Yoga, meditasjon, og mantra kan hjelpe deg å gi slipp på det du ikke lenger trenger, og gi rom for det nye.

Jording og stabilitet i bunnen er viktig å ha, før du kan åpne ditt hjerte og finne ditt sanne uttrykk. I dette ligger også aksept for det som har vært og det som er akkurat her og nå. Når du deler ditt sanne uttrykk kan verden og du selv nyte godt av lyset som du har inni deg.

Kjenner du at det er tid for å gå litt inn i deg selv, lære deg selv bedre å kjenne, og kanskje begynne å skape den forandringen du ønsker? Eller at du bare ønsker en uke i fred og ro som bare er din?

Forandringsrommet tilbyr nå en ukes retreat i vakre omgivelser på Villa Dorothea med MediYoga, meditasjon og gong. Vi vil også tidvis bruke eteriske oljer for å støtte prosessene.

Det vil bli morgenyoga, ettermiddagsyoga, kveldsmeditasjon, og gongspilling underveis. Det vil også bli undervisning/fordypning i teknikkene og mulighet til å dele og lytte til andres erfaringer. Og selvfølgelig også masse tid til deg selv, til sola, til stranda eller fjellet, eller hva du måtte ønske. Mer detaljert program kommer nærmere.

Retreaten passer for deg som er dreven i yoga og deg som er nybegynner.

Om stedet:

Villa Dorothea ligger ca 35/40 minutter med bil nord for Alicante, nærmere bestemt Orchia.

Villa Dorothea er et eksklusivt og avsideliggende retreatsted på 900 kvm, med saltvannsbasseng, 136 statuer, vidunderlige lysekroner, en vakker yogasal, mulighet for å gjøre yoga utendørs, og koselige kroker der du kan trekke deg tilbake om du ønsker det.

Stedet er omgitt av stabile fjell og stillhet, og stjernehimmelen er magisk her. Du har mulighet til å låne elsykkel og vandre i fjellet. Middelhavet og stranden ligger 12 minutter unna med taxi.

Dette er et herlig sted for å finne ro, men det ikke et hotell, og man deler rom to og to. (Noen få enkeltrom mot ekstra kostnad) Noen rom har eget bad, og andre deler bad med andre rom. Det beste er at vi har hele stedet for oss selv!

Den dyktige kokken Pilar, disker opp med forseggjorte, vakre og smakfulle, plantebaserte retter. Råvarene er økologiske og valgt etter sesong, samt tilberedt etter makrobiotiske prinsipper. Noe som kan bidra til at du føler deg lett og fin i kroppen, og med mindre smerter. Alkohol serveres ikke og er heller ikke tillatt på fellesområdene.

Investering: NOK 12950,-

Dette inngår i prisen:

 • All yoga og undervisning samt to yogaprogram på CD og en liten eterisk gave.
  - 3 vidunderlige vegetariske måltider per dag
  - Losji i dobbeltrom med to enkeltsenger
  - Transport til og fra flyplassen
  - Kveldsutflukt til Altea
  - Te og frukt gjennom dagene
  - Taxi til og fra stranden enkelte dager

Dette inngår IKKE i prisen:

 • Reise til og fra Alicante, Spania

Bra å vite:

 • Det er samme tidssone i Spania som i Norge
  - Det finnes ingen steder å veksle penger ved retreaten, men du bruker heller ikke penger her! (Du kan ta ut penger ved stranden eller i Altea)
  - I Spania er valutaen Euro
  - Deilig yogamatter i ull, puter og pledd finnes ved kursstedet
  - Liker du å gå tur er det lurt å ta med gode sko
  - Ta med en varm genser og bukse for kjølige morgener og kvelder
  - Innesko/tøfler kan være godt å ha med
  - Solkrem og eventuelt en solhatt
  - Badedrakt eller bikini må med!
  - Ta med pass

 • Du betaler et depositum på NOK 2950,- etter påmelding. Resterende NOK 10000,- forfaller 6 uker før avreise.

Påmelding er bindende og depositum vil ikke bli tilbakebetalt ved avmelding!

Alt ligger til rette for at dette skal bli en magisk uke, og det føles som at det er på høy tid at det kommer en retreat i regi av Forandringsrommet! Vi gleeeder oss! Og håper DU blir med!

Litt mer informasjon:

Det er ankomst til Villa Dorothea tidligst kl 1600 ankomstdagen. Om du kommer med et tidlig fly kan du bli hentet og kjørt til stranden mens taxien kjører bagasjen din til Villa Dorothea. Da tar du selv taxi opp til retreaten senere. (koster 15 euro)
Avreisedagen reiser vi fra retreaten senest kl 10 for å gi rom til vasking før nye deltagere. Det vil også bli morgenyoga før avreise.

Det blir taxi til stranden 2/3 dager. Dagene blir bestemt etter vær og detaljert program. Det vil også bli felles taxi til den koselige byen Altea en av kveldene.

Kursleder er Renée Mari Jakobsen:

Renée er utdannet yogaterapeut og lærer i Medisinsk Yoga. Hun har praktisert yoga dedikert i seks år, vært yogalærer i tre år. I tillegg er hun utdannet psykodramaterapeut, og er levende opptatt av helse sett fra et helhetlig synspunkt. Hun har selv vært på en reise fra å være kronisk syk, til nå å være symptomfri ved hjelp av yoga og psykodrama. Renée er eier og driver av Forandringsrommet.

Det kan også bli en assistent avhengig av antall deltagere.

Bruk påmeldingsskjemaet under, eller ta kontakt på e-post eller telefon for påmelding og spørsmål:

eller 918 45 361.

Praktisk informasjon:

Dato: 2. til 9. juni 2018. Avreise og hjemreise på lørdag.

Sted: Villa Dorothea retreat, Orxeta, Spania

Investering: kr 12950,-

Retreaten krever ingen forkunnskaper.

Kilde: Facebook