Vi utvider! Vi er i full gang med å bygge ut nye 2300 kvm i det området vi kaller hovedinngang C. Nye butikker og kjekke mat-relaterte konsepter kommer inn. Vi kan røpe at Sabi Sushi kommer, Amundsens Spesial, Life, Kanelsnurren og Steam Kaffebar kommer også. Foreløpig kan vi ikke røpe flere… Første etasje vil stå klart i midten av august.

Kvadrat eies av Storebrand og forvaltes av Amfi Drift AS og er et av de største kjøpesentrene i Norge både målt i omsetning og i areal.

Du finner 160 butikker fordelt på ulike bransjer, hvorav klær/sko/mote er den største enkeltbransjen med rundt 60 butikker.

Senteret ble åpnet 26.april 1984, og har blir ombygget og modernisert flere ganger, med den siste og største ombyggingen i 2004.

Hvordan komme til Kvadrat?

Kvadrat ligger like ved siden av E39, 12 minutt fra Stavanger og 5 minutter fra Sandnes med bil. Vi har 2500 gratis parkeringsplasser, hvorav 900 er under tak. Vi har 347 bussavganger hver dag til ulike steder i regionen like utenfor senteret.

Vi byr på mange ulike servicetilbud

Bl.a. bank, vinmonopol, 2 stk. apotek, offentlig godkjent turistinformasjon og Informasjon for senteret, flere minibanker, gratis lån av oppbevaringsbokser, gratis lån av rullestol, gratis lån av både barnetraller og Fun Mobils, skomaker, systue og renseri.

I tillegg har Kvadat gratis tråløst nett i alle fellesareal!

Nettet heter “Free WiFi Kvadrat”, og passord kommer automatisk opp når du sender navn og telefon-nummer.

Det er et raskt, trygt og sikkert nett som du fint kan benytte til jobbrelaterte oppgaver som krever god sikkerhet eller rett og slett bare surfe på nett, lese aviser, betale noen regninger i banken osv.

Dersom du blir litt småsulten på shoppingtur kan du velge mellom våre 13 spisesteder.

Velkommen innom!

Kilde: kvadrat.no