Torgny Amdam startet som vokalist og frontfigur i hardcorebandet Amulet før han 2010 gikk solo og lot det elektroniske ta en større del av det musikalske landskapet.
Torgny er kjent for å være landets mest energiske person, utstyrt med et særeget lydbilde, som både er skjørt og aggressivt, innadvendt og utadvendt på samme tid.

Han er aktuell med den fantastiske triologien Cut&Run og alle indikatorer tilsier at Musikkavdelingen på biblioteket er stedet å være i kveld.

Til Bergen Offentlige Bibliotek har Torgny med seg den legendariske billedkunstneren Willibald Storn, som nå er i åttiårene, samt vokalisten Maria Due og Eivind Henjum aka Sprutbass. Forestillingen vil opererer i gråsonen mellom dekonstruert rockekonsert, performancekunst, vokal og dans, med referanser til konsumisme, seksualitet, drømmer og fremtid.

Biblioteket feirer 100 år i Strømgaten tre dager til ende. Fra 2.-4. november skal vi tilbake til fortiden, bore i samtiden og inn i fremtiden. Hva er bibliotekets rolle som historieforvalter, debattarena og fremdtidsvisjonær? Vi byr på debatter, foredrag, samtaler, konserter, verksted og mye mer. #100årintetglemt

Kilde: Facebook