Goldstar presenterer:
AJ Tracey
Supp: Jonas Benyoub
John Dee
Onsdag 20. desember

Billetter i salg via Ticketmaster: http://bit.ly/2fYnGU3

Se opp for den neste store grime-artisten AJ Tracey!
Sammen med rapperen Dave, ga 23-åringen ut hiten «Thiago Silva» i 2016. En låt som virkelig var med på å sette ham på kartet utenlands. Nå er han aktuell med EP’en «Secure the Bag!», som kom i begynnelsen av oktober. Utgivelsen inneholder blant annet låta «Blacked Out», samt features med Denzel Curry, JME, 67 og Craig David.

Allerede fra en ung alder visste Tracey at det var musikk han skulle drive med. Som 6-åring begynte han å rappe, og i starten av 20-årene viste det seg at det var piratradio som skulle åpne dører for han.

I 2016 beviste han sin status som et fremadstormende talent, med en kombinasjon av solide samarbeid, enda flere radioopptredener og utgivelsen av Lil Tracey EP.

MTV, Evo og BBC Sound Poll har alle gjort det klart at AJ Tracey is «one to watch», og vi er enige.

https://www.facebook.com/ajtrcy/
https://www.youtube.com/watch?v=BsbQNSPr508

Jonas Benyoub er en artist fra Oslo som er godt kjent i hiphop-scenen. Med god lyrikk og et bredt lydspekter er Jonas en versatil utøver som passer inn i de fleste sjangre, og det er også en av hovedgrunnene til at artisten har fått muligheten til å opptre rundt omkring i landet.

Han fikk virkelig navnet sitt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» fikk plass i NRKs mest populære serie, «Skam», noe som har bidratt til å åpne flere dører for denne unge artisten.

https://www.facebook.com/benyoubjonas/

Bill. 225,- + avg. 18 år leg.

Kilde: Facebook