Kristiansand Høyre inviterer til Blå kro på Håndverkeren. Tema for kvelden blir: Hvor går grensen for vår ytringsfrihet?

Debatten om ytringsfrihet har vært aktualisert etter sommerens nazidemonstrasjon i Kristiansand. Denne kvelden velger vi å løfte debatten over denne konkrete saken med et spennende foredrag om temaet fra Civitas Bård Larsen.

Bård arbeider som historiker i Civita, og har skrevet masteroppgave om folkemordet på armenerne. Han har skrevet en rekke artikler om temaer knyttet til ideologi, konflikt, politisk islam og totalitarisme. I 2008 ga han ut Civita-boken «Storebror dreper! Om totalitarisme». I 2011 gav Bård ut boken «Idealistene – om venstresidens reise i det autoritære». Bård har tidligere jobbet som historielærer i den videregående skolen og vært tilknyttet Holocaustsenteret.

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av. Møt opp på Håndverkeren ondag 8. november klokken 18.30. Møtet er åpent for alle så ta gjerne med en venn, men ikke-medlemmer må betale 50kr i inngangspenger.

For medlemmer av Høyre er arrangementet gratis.

Kilde: Facebook