Tidenes mulighet til å oppleve NMG/ G-Husets store juveler på Kristiansands beste og største klubbscene! Her gjelder førstemann til mølla konspetet på billetter, for dette er en konsert garantert mange vil få med seg. Konserten avsluttes med velkjente DJ artister som står klare for å lage et fantastisk bra show og afterparty.

UTSOLGT!

Dørene åpner klokka 20.00, konserten starter 22.00, lurt å være tidlig ute for å unngå lang kø!

Lineup:
-Kamelen
-Dårlig Vane
-King Skurk One
-Unge Beirut (Elias Tchaba)

Afterparty:
-El Papi

ID: 18+

Kamelen aka Slim Kamel er klar til å entre KICK Scene for første gang noensinne. Publikumsfavoritten gjør seg klar for et gig ute av dimensjoner med bangers som "Beng Beng Beng", "Ingenting" og "D E Digg". Nå er han endelig ute med en ny fan-favoritt, kalt "Klubbkamel". Forventningene er skyhøye!

NMG/G-husets siste stjerneskudd, trioen Dårlig Vane, har tatt undergrunnen med storm den siste tiden. Med gateslagerne "Ikkje la meg", "Gikk i bakken" og "To blå" har Dårlig Vane, helt uten radiospilling eller bransjehype, skapt en enorm forventning blant hiphopfans langt utenfor Bergen.

Uansett hvor du har vært, så har du garantert ikke sluppet unna KingSkurkOne og Linda Vidalas monsterhit «Bængshot». I 2017 har han herjet festivalscener fra Slottsfjell til Øya, og nå er han klar for å gjøre folk varme i trøya når han varmer opp til fest på KICK Scene.

Kilde: Facebook