BELIGGENHET

Oasen Storsenter ligger i skjæringspunktet mellom Karmøy og Haugesund, ca. 5 km sør for Haugesund - like ved Karmsund bro. Det er ca. 5 minutters kjøring fra Haugesund og 10 minutter fra Haugesund Lufthavn Helganes. Norheim bussterminal ligger like ved senteret.

BUSSRUTER

Norheim Bussterminal ligger vegg i vegg med Oasen Storsenter og er et knutepunkt for busstrafikken i området. Se i spalten til høyre for rutetider.

PARKERING

Oasen Storsenter kan tilby 1000 gratis parkeringsplasser. Du finner parkering rundt hele senteret og ved alle senterets 4 innganger. Husk at den største parkeringsplassen ligger ”på baksiden” av senteret, mot øst. Der finner du vanligvis enkelt plass også på de travleste dagene.

Hos oss finner du 4 el-bil parkeringer og 6 ekstra brede familileparkeringsplasser på sørsiden av senteret. Vi har 11 parkeringer for bevegelseshemmede fordelt ved alle inngangene til senteret.

For besøkende til vår 2. etasje med helsetilbud og treningssenter, har vi egen parkering på plan 2. Du finner oppkjøringsrampen til plan 2 på baksiden av McDonalds. Det er også nedgang til senterets hovedinngang på plan 2.

Kilde: www.oasenstorsenter.no