Just Breathe Method Instruktør og Veileder.

  • Hodet har gode ideer - Hjertet har altid svaret -

  • Balanse - er at livet går opp og ned -

Dette kurset er helt unikt, en erfarings base innhentet ila av 18 års periode i terapi, selvutvikling, utdanning, kursing, forfølgelse av lidenskap og et intenst kall om å gjøre en forskjell. Dette er en helt unik sammensetning av øvelser, for mennesker i vår tid.

Samtidig som du lærer å undervise skredder sydde yoga program, blir du en mester i pusten altså en Just Breathe Method - puste veileder.

Man kan gå kurset uavhengig av om man vil bruke dette tilknyttet terapi, veiledning eller instruktør rolle. Det skjer av seg selv, når man opplever noe på kroppen og i sjelen som rører ved en, kommer en naturlig lærer i deg frem og vil på din måte bringe det videre.

Det er utrolig at man i dag har muligheten til å få lære alt dette på bare ett år. Men det er også utrolig at vi lever i en verden som må lære dette igjen.
Velger du å delta på dette kurset, da har du nettopp sagt ja til en helt ubeskrivelig reise, things will never be the same.

Det er klart alt er ikke på plass etter et år, men du er på en reise du kan ta videre selv.
Vi kan altid lære fra oss det vi har opplevd, det vi har følt, det vi har kjent. Ditt liv er din utdanning.

Puste arbeidet i denne metoden omhandler så ufattelig mye mer enn det man tror.
"ingenting virker uten pusten"
En emosjonell boothcamp - Emosjonell intelligens ? hva er det . Høres smart ut ? Det handler om å ikke velge med hode, det handler om å ikke stoppe kroppens naturlover, slippe følelser til uten drama via tanker, det handler om å tørre å leve tørre å være tilstede, stole på kroppens språk, det handler om å verdsette seg selv, og slippe til kroppens ubeskrivelige intelligens og healing prosesser.
-Tankens kraft og makt - Følelsenes språk - kroppens språk- Kroppens historie -

Gjennomgår
Integrering av kropp sinn og sjel. Renselse av ubevisste sannheter, regler og indre kommunikasjon. Relasjons rens.Oppbygging av selvfølelse, Traume rens, troen på det umulige, Følelses mestring. Valg fra hjerte. Mat og følelser. Glede, Nytelse, å sense andre. veilede med hjerte. Energi. Å snakke fra hjerte. Pustens mirakler og alle dens gaver. Smertens budskap. Sykdommens budskap. Å leve opp til sine indre verdier.

Rense puste og tankemønstre, lag e nye tankemønstre i trå med ens sanne verdier.
Finne tillit i den frie pusten som er i tlstedeværelse.

-Relevant Anatomi og fysiologi
-Meditasjon
-Visualisering
-Traumeforståelse/stress
-Tankenskraft
-Pustens kraft
-Formidling
-Erfaring

Det vi ikke uttrykker skaper ubalanse og sykdom.

Vi er mennesker, livet skal gå opp og ned, og netyopp når vi tilater det , er livet perfekt ♥ tørr å LEVE

Denne metoden vil hjelpe deg å frigjøre deg fra gamle mønstre, gi deg selvinnsikt, fri deg fra det som hindrer deg i å være deg , den du vil være, skape en unik trygghet og evne til å være tro mot deg selv og andre. Du vil få bedre tid. Du vil fult å helt ha muligheten til å ta ansvar for helsen din. Grunnfølelsen din. I takt med at du selv finner denne kraften, roen og troen i deg, vil du bli klar til å lære det fra deg med å bare være deg, du blir klar til å videre formidle og inspirere til et liv i ekthet, friskhet, og trygghet i at man er god nok.

Mennesker i dag føler nettopp på dette, maskene, de usynlige sårene, uro, tempo, prestasjon, ensomhet , lengsler, sykdom, hvem er jeg, er jeg bra nok.

JB Yoga
Er et fantastisk verktøy til å jobbe med å bryte puste-møsntre, få kontakt med hjerte, få kontakt med hva du trenger , rense ut fysiske og emosjonelle spenninger, bevisstgjøre og endre negative tankemønstre og indre dialog.

JB yoga renser deg fysisk og psykisk og bygger deg opp fysisk og psykisk.
Alle opplevelser og følelser treffer deg foran, om de ikke blir fordøyd uttrykt og pustet på blir de sittende fast og ta plass, til slutt finner du de igjen i ryggen.
"Emotions hit you in the front - Dont let them get to your back"

Jb Filosofi Yoga
er at vert menneske har sin historie
vi kan aldri fortelle hvor man skal kjenne det , men man kan inspirere til å kjenne.
Akseptere, ta hensyn ta vare på osv

I JB Yoga bruker stillinger og bevegelser for å åpne opp blokkeringer - bevisstgjøring av forflytning av spenninger og ubehag, og hvordan du takler utfordringer, kontakt med livs kraftem - Prana - pusten. Stille sitende - og dynamisk meditasjon, for å bli kjent med hva som bor i deg når du ikke er underholdt, oppnå kontakt med den indre visdommen.

Vi jobber fra et ståsted hvor vi har full tillit til øvelsene uavhengig av om de er forsket på, vi tror på at mennesker har svarene på innsiden,. Vi tror på det vi kjenner og finner tillit til vår natur igjen, vi lar oss inspirere men vi lar oss ikke kopiere.

Kine Solend - Grunder og Hovedlærer
Yogalærer - Pusteveileder - Kunst Terapeut - Inspirator - foredragsholder - Sanger -
Grunder av Just Breathe Method - JB - Selfcare - JB KIds- Stoltzenyoga - Yogakult - Slipp deg løs - Ulrikenyoga og en rekke andre selvutviklings program tilpasset forsjellige grupper og utfordringer.

De som treffer Kine i dag, ser ikke alltid like lett den lange veien hun har gått for å oppnå denne kunnskapen. Nettopp slik kan du være trygg på at det virker.
Kine har fått utfordringer fra starten av livet og har jagte på det gode livet siden 16 års alderen.
På denne reisen har hun møtt på så mange vakre inspirerende lærere og veier til sjelen og hjerte, og det finnes ingen tvil om at hennes oppgave er å bringe dette videre.

Hadde ikke kine selv tatt disse valgene, ville livet sett helt annerledes ut, da ville livet vert på antideprisiver, magesår medisin, kortisonskremmer,hun ville vert skam tynn eller tykk, det er ikke sikkert hun hadde hatt hår på hodet, hun ville røykt, drukket mer en mannen i gaten, Vert full i angst og nerver, deprimert med smilet godt klistret på så klenge det kunne gå ann. Hun ville kanskje blitt i det farlige forholdet, fortsatt å skade seg selv.

Men i dag er kine medisinfri, og slipper sjelen sin frem.

Kenneth
Kiropraktor og Yogalærer
Anatomi og fysiologi lærer
Grunnlegger av FYR - Funksjonell Yoga rehabilitering
Kenneth er en unik lærer med lidenskap for å hjelpe, og formidle.
Kenneth er en som selv har gått veien.

Føler du at du skal videre ? føler du at du har en viktig oppgave ?
SØK NÅ ♥

Kurset består av 8 helger fordelt over 2 semester.
17000 pr semester
Inklusiv 1 veiledning som settes opp i forkant.
Max 10 plasser.
5 plasser igjen.

Datoer:
Oppstart: 14 September
Datoer kommer:
Ca en helg i mnd med 3 til 4uker mellom.

De fredagene som er satt opp starter vi 17:00 - 20:00
Utdanninge foregår stortsett kunn.
Lørdag og søndag
07:00 -10:30
10:30-12:00 Pause
12:00-16:00 (17:00)

Alle som deltar får privat timer til redusert pris.

Alle som deltar får- 25 av på dags seminar utdanninger for
JB for gravide
JB for barn og unge
JB for terapauter - foreldre - lærere.
Dette blir gjennomgått i utdanningen også men fordypes i dagskursene.

For å få diplom som pusteveileder og JB instruktør må man levere eksamen og gjennomføre 10 veiledningestimer og 5 gruppe timer.
40 timer egen praksis.

Da vil du bli presentert på vår nettside og bli tipset om jobber.

Kilde: Facebook