Cannibal Corpse kommer til Oslo og Parkteatret med sitt nye album «Red Before Black». Bandets 14. album kommer ut på Metal Blade 3. november, og 13. februar blir det konsert!

Med snart 14 studioalbum bak seg er amerikanske Cannibal Corpse blant dødsmetallens pionerer. De er også et av de bestselgende bandene i sjangeren noensinne; to av albumene deres har solgt til platinum.

Cannibal Corpse har gjennom hele karrieren vært kontroversielle på grunn av en voldsom horror- og splatterestetikk i tekster og artwork, som har gjort at deler av bandets katalog har blitt sensurert og forbudt i flere land. Også i Norge har de skapt furore. I 2004 prøvde Felleskirkelig Kvinnegruppe å stoppe konserten deres i Sandnes Kulturhus.

Som en smakebit fra deres kommende album er akkurat singelen «Code of the Slashers» sluppet med video. Cannibal Corpse viser nok en gang at når det kommer til å kombinere ubegrenset brutalitet i melodi, tekst og teknisk presisjon. De er absolutt fremdeles The Reigning Kings of Death Metal.

«Throughout our career we've tried to improve the precision of both our musical execution and our album production, while still maintaining full-on aggression. 'Red Before Black' continues in that direction, but might go even further on the aggressive side of things.» –Alex Webster, Cannibal Corpse

Med som gjester på turneen har de The Black Dahlia Murder. De er også aktuelle med nytt album, «Nightbringers», som kommer ut på Metal Blade 6. oktober.

facebook.com/cannibalcorpse
facebook.com/theblackdahliamurderofficial
facebook.com/NoReturnMetal

Billetter kr. 420,- + avg.
I salg via Ticketmaster nå
18 års aldersgrense

(Foto: Alex Morgan)

Kilde: Facebook