I kjølvannet av sitt tredje studioalbum «EVOLVE», legger Imagine Dragons ut på turné. Datoene i Nord-Amerika er allerede bekreftet, og nå er det klart at bandet i tillegg tar turen til Europa og UK. 25. april inntar «EVOLVE World Tour» Oslo Spektrum!

Billetter i salg fredag 22. september kl. 10.00.
Forsalg via livenation.no fra onsdag 20. september kl. 10.00.
Konserten presenteres i samarbeid med NRJ - Hit Music Only.

Meet & Greet Experience Upgrade: http://cidimaginedragons.shop.ticketstoday.com/basket.aspx?Action=AddTickets&eventId=180170
NB! Dette er kun en oppgradering, pakken inkluderer IKKE billett til konserten.

Det flere ganger platina og Grammy-vinnende rockebandet besøker arenaer over hele Europa og UK i begynnelsen av 2018.

Imagine Dragons’ nye album, som ble sluppet i juni, ble det mest streamede albumet fra et alternativt rockeband i den første uken etter utgivelse noen sinne. Det har gått platina i 5 land og gull i hele 12, og blitt streamet over 1 milliard ganger i Spotify. I USA er «EVOLVE» det eneste rockealbumet som har oppnådd gull i år, og hitsingelen «Beliver» lå på førsteplass på alternativ radio i over 12 uker, noe som overgikk den 13 år gamle rekorden på antall spillinger. Andresingelen «Thunder» har i skrivende stund over 331 millioner streams.

«Vi elsker Norge, det er vårt favorittland» uttalte Imagine Dragons i et intervju i sommer, og begrunner dette med at Norge var det første landet de spilte konsert utenfor USA. Nå er det bare å glede seg til det populære rockebandet tar turen tilbake i april!

www.imaginedragonsmusic.com/tour

Kilde: Facebook