Dette er det eneste offisielle Facebook-eventet for konserten, og det er her du vil finne oppdatert informasjon. Live Nation og Ticketmaster Norge er de trygge kanalene for kjøp av billetter.


The Killers
Special guests: Hjerteslag + Juanita Stein

Det amerikanske rockebandet The Killers tar med seg sin "Wonderful Wonderful Tour" til Telenor Arena 23. februar 2018! Nå er det bekreftet at det populære norske bandet Hjerteslag og australske Juanita Stein er med som special guests denne kvelden.

Konserten presenteres i samarbeid med NRJ - Hit Music Only.

The Killers er aktuelle med sitt femte studioalbum, "Wonderful Wonderful", som er deres første på fem år.De har etablert seg som et av verdens største og mest elskede rockeband, og har toppet hitlistene verdenover. står bak hitlåter som "Humans", "Mr. Brightside", "Somebody Told Me" og "When We Were Young".

Hjerteslag fylte et ellevilt Rockefeller til randen av dedikerte fans, og det er et band i storform som nå entrer Telenor Arena som oppvarmere for The Killers. Bandet er for tiden i studio og spiller inn oppfølgeren til "Vannmann 86". "Nattseileren" vil etter alt og dømme nå publikum i slutten av 2018, og i mellomtiden er det bare å glede seg til nye singler og flere forrykende live-shows.

Juanita Stein er kjent som vokalist og gitarist i det australske indierock-bandet Howling Bells. Hun har turnert med både The Killers og Coldplay i USA, og nå står altså Norge for tur.

Vi gleder oss til et forrykende liveshow i Telenor Arena!

Kilde: Facebook