Kurs i Brumunddal * Din spirituelle og åndelige utvikling

Vi lever i en tid med store endringer, og mange skal ha sin åndelige oppvåkning nå. Menneskeheten går igjennom et enormt bevissthetsskifte ... så søken etter sin egen identitet, finne sin livsmisjon og det å forstå sine spirituelle evner med mer, er stor.

Dette er et kurs hvor du lærer å ta i bruk dine spirituelle evner, forstå deg selv og din egen åndelige utvikling. Det blir meditasjon, healing, kontakt med åndeverden, kanalisering m.m.

Er du rede til å utvikle en høyere bevissthet og samtidig møte andre, som ønsker det samme? Er du klar til å åpne deg opp for forandringer i livet ditt, gi slipp på de gamle tanke- og handlingsmønstrene?

Når vi går i de store forvandlingsprosessene, så må vi jobbe med det uforløste i oss ... slik at vi kan transformere og høynes i frekvens. Det handler mye om aksept, overgivelse og egenkjærlighet!

Tiden er inne for at du skal ta i bruk ditt fulle potensiale ♥

Du hjertelig velkommen til å delta på dette to dagers kurset, og du trenger ingen forhåndskunnskap for å være med … bare et ønske om åndelig vekst.

♥ Meditasjon er å dykke dypt i ditt indre. Under meditasjonen er sinnet ditt våkent og alle andre organer i dyp hvile. Via meditasjon bringer du sinnet tilbake til Kilden. Jeg vil guide dere gjennom flere meditasjoner i løpet av kurset.

♥ Hva betyr det egentlig å gå på den åndelige utviklingsvei?

♥ Dere skal få utvikle dere spirituelle evner ... gjennom forskjellige øvelser, legge orakelkort på hverandre, lære teknikker som kan brukes videre i deres egen hverdag m.m.

♥ Det å motta informasjon fra den andre siden og andre dimensjoner, vil bli en naturlig del av menneskets fremtid. Vi skal ha forskjellige øvelser med å kanalisere ned informasjon, hvor dere skal stille spørsmål som hører fortiden, nåtiden og fremtiden til.

♥ Lær å se og kommunisere med våre hjelpere, skytsengler, erkeengler, åndelige veileder, våre kjære avdøde m.fl.

♥ Healing «å gjøre hel». Healing er en helhetlig behandlingsform som har vært praktisert i alle kjente kulturer siden førhistorisk tid. Vi åpner oss opp for at universet kan bruke oss som kanal for en energioverføring. Vi skal gi hverandre healing.

Vi vil også ha de gode samtalene vedrørende den spennende tiden vi lever i, den nye tids energi og om vår egen åndelige utvikling. Dere kan stille spørsmål, og jeg vil besvare de etter beste evne.

Gode tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere ♥

Gleder meg til å treffe DEG!

Hjertet til Hjertet
Vigdis Gustavsen

www.sjelensunivers.com

Praktisk informasjon:

Kursavgift: 1500,- (inklusiv fødsels- og årshoroskop)

Tidspunkt: Lørdag 10-17(18) og søndag 10-17

Sted: Veldresagvegen 240, Brumunddal hos Agnes og Einar Lenes

For mer informasjon og/eller påmelding, send meg en melding i innboksen, her på facebook eller via hjemmesiden.

Overnatting:
Mulighet for rimelig overnatting med helpensjon, ta direkte kontakt med Agnes på tlf: 473 31 386

Kilde: Facebook