!ENGLISH BELOW!

BTS Events har gleden av å invitere alle studenter til en rå konsert med noen av Bergens kjæreste venner: A-laget!

I 2006 dannet tre bergenske rappere og en DJ en ny rapgruppe - A-laget. Sammen skulle de komme til å sette standarden for norsk rap i årene som fulgte, samtidig som de tøyet grensen for hva som kan sies høyt i lille Norge.

Gjennom mixtapeserien Nokke Feita, og ikke minst en rekke legendariske konserter, har A-laget - bestående av Store P, Vågard, Girson og DJ Boge, opp gjennom årene bygget seg en hard kjerne av fans, og Laget kan trygt sies å være et undergrunnsfenomen på vei mot kultbandstatus.

Med tekster tydelig inspirer av et liv under notorisk regntunge skyer, med føttene trygt plassert på våt brostein i smale gater, smitt og smau, og et lydbilde hvor amerikansk, basstung sørstatsrap blander seg med R'n'B og europeisk elektronisk musikk, skiller A-lager seg drastisk fra andre norske rappere. I tekstene balanseres en voldsom selvsikkerhet med en sår og ærlig utlevering av usikkerhet og indre demoner. A-laget gir deg både sex og klamydia, rus og bakrus, selvtillit og selvforakt - alt i en herlig, uanstrengt blanding.

BTS lover en kveld uten like! Det blir også DJ før og etter konserten, så gled dere til en skikkelig helaften!

Annen informasjon:
* 20 års aldersgrense, 18 år med studentbevis
* CC: 150kr
* Billetter kjøpes på ticketco: https://bts.ticketco.no/btspresalaget_klubbkok
* Dørene åpner kl. 22.00, konsertstart kl. 00.00


BTS Events welcomes all students to an amazing night with A-laget! The group is one of Bergen's finest, and always delivers a great show.

We promise a night you won't forget!

Additional information:

ID: 20 yrs, 18 yrs with student ID
CC: 150kr
Find the tickets on ticketco: https://bts.ticketco.no/btspresalaget_klubbkok
Doors open 22.00, and the concert starts at midnight

Kilde: Facebook