Vi så Pale Honey på et fullsatt Mono under By:Larm tidligere år og ble forelsket, nå er de tilbake med ny single og klare for større scene!

Pale Honey består av Tuva Lodmark (vokal og gitar) och Nelly Daltrey (trommer). Live har de med seg produsent Anders Lagerfors.
Deres debut-EP ‘Fiction’ fikk raskt oppmerksomhet og førte til Europaturné og festivaljobber i Tyskland och England i 2015. Samme år slapp bandet sitt debutalbum som ble hyllet av kritikere både i utlandet og hjemme i Sverige.
Sunday Times:

“Tuva Lodmark and Nelly Daltrey eschew the synth pop most often associated with their country,
favouriting instead a White-Stripesian voice-drums- guitar spareness, with a plinky keyboard
sometimes thrown in, that suddenly explodes into violent colour… brilliant”.

Pale Honey ble nominert til “Årets Nykomling på P3 Guld-galan” samme år som debuten
kom, samt den svenske Gaffaprisen i ikke mindre enn tre kategorier.

http://www.palehoney.com/
https://www.facebook.com/palehoney/

Are You Having Fun Yet er et oslobasert Leeds-band fra Kristiansand. Peter Hiley, Ingvild Nærum og Daniel Eriksen har spilt sammen i fire år, og har med utgivelser høsten 2016 og våren 2017 fått oppmerksomhet for sin sørlandske britpop.

Bandet har siden i sommer vært aktive på konsertscenen i Oslo, blant annet med konserter på Revolver, Ingensteds og John Dee. Deres forrige singel, selvtitulerte “Are You Having Fun Yet?”, ble C-listet på P3, og landet bandet tittelen “ukas urørt”. I sommer spilte Are You Having Fun yet på Slottsfjell- og Fjellparkfestivalen.

Nå gir AYHFY snart ut singelen “Now And Then I Feel Destroyed”, den første fra albumet som kommer i februar.

Les mer om bandet her: http://p3.no/musikk/ga-ut-sin-forste-lat-etter-tre-ar/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7FxeMPNJfQmzdo2jvlsgm0
Facebook: Facebook.com/ayhfy

ID: 20
CC: 180,- Ink. AVG.

KLUBB 23:00 - ØYVIND MORKEN

Øyvind Morken spiller opp til dans på Ingensteds denne fredagen, og det blir fokus på disco, boogie, 80´s dubs, perc tools, wave skiver, afro kosmisk, rare synth-pop låter, proto-house/techno fra slutten av 70 tallet til midten av 80 tallet, pluss noe nyere vindskeive ting. Pleier å gå ned på Ingensteds!

ID: 20
CC: 0,-

Kilde: Facebook