Comedy Night - De beste og mest spennende komikerne fra hele landet på én scene! Denne kvelden med:
Christoffer Schjelderup
Halvor Johansson
Fredrik Sjaastad Næss
Marlene Stavrum
Rasmus Stafne Kjøsen
Adrian Austevoll
LES MER OM KOMIKERNE NEDENFOR

Showstart: 20.00
Inngang: 100 kr.

CHRISTOFFER SCHJELDERUP
Christoffer er tilbake og det er et gjensyn mange har gledet seg til. Han forbereder for tiden sitt svært etterlengtede første soloshow, «Tro, hat og ærlighet». Christoffer vant velfortjent komikernes egen fagpris Stå Opp-prisen i 2013. Han har vært en ildsjel for norsk stand-up i mange år og var med på å starte Stand Up Bergen. Christoffer sparker i alle retninger, og for ham er ingenting verken for stort eller for lite til å vitses med.

HALVOR JOHANSSON
Halvor er kveldens konferansier. Han har på rekordtid blitt av de nyeste stjernene på komikerhimmelen og er en av de yngste faste konferansierene på Latter. Han har vunnet flere priser for sin standup. Vinteren 2016/ 2017 spilte han over 60 forestillinger med "Lattergalla" på Latters hovedscene med navn som Otto Jespersen, Jon Niklas Rønning og Hans Morten Hansen. Vi gleder oss til gjensynet.

FREDRIK SJAASTAD NÆSS
Fredrik returnerer endelig til Trondheim, hvor han lenge var en del av standup-miljøet. For noen år siden flyttet han til Oslo, hvor han i dag er en aktiv komiker. I tillegg til stand-up driver Fredrik også en podcast kalt Konspriasjonspodden sammen med komiker Bjørn-Henning Ødegaard, hvor de diskuterer kjente og ukjente konspirasjonsteorier.

MARLENE STAVRUM
Marlene kommer også tilbake til byen hvor hun begynte sin standup-karriere. Hun gjorde stor suksess da hun var i Trondheim i sommer og vi gleder oss til å se henne igjen. På scenen har Marlene en stoisk ro og leverer sine selvironiske vitser med tilbakelent cool.

RASMUS STAFNE KJØSEN
Tidenes yngste komiker på Comedy Night-scenen og kanskje verdens aller yngste person noensinne? Det fortjener en så vidt lovlig skål. Rasmus har lenge gjort seg bemerket med sin særegne og absurde humor på Stand Up Trondheims scener.

ADRIAN AUSTEVOLL
Adrian gjør i kveld sin Comedy Night-debut. Med onelinere og historier fra sin temmelig spesielle jobb, kombinert med en vennlig og imøtekommende gemytt, er dette en fyr det er lett å like. Vi gleder oss til å se ham ta plass på den store scenen.

Kilde: Facebook