Goldstar presenterer:
CKY (US)
John Dee
6. desember

Det har vært stille fra CKY (Camp Kill Yourself) de siste årene, men nå kommer de endelig til Oslo for første gang på 10 år!

I juni steg bandet opp igjen fra asken med albumet «The Phoenix», et album som får garagerock til å høres ut som om det er lagd for utsolgte arenaer. Nytt er også at gitarist Chad I Ginsburg har tatt over rollen som frontmann etter Deron Miller.

CKY-tradisjonen tro er «The Phoenix» også spilt inn i Racho De La Luna studio i California, som blant annet har huset artister som Daniel Lanois, Queens Of The Stone Age, Victoria Williams, Fu Manchu, og Mark Lanegan.

  • We made sure that we went into the studio with our guns blazing, sier trommeslager Margera.

Det er mange fans som har venta i en evighet på at bandet skal reise ut på turné igjen, og konserten på John Dee kommer garantert til å bli dødsfet!

https://www.facebook.com/ckyalliance/

Support: LIONIZE
Lionize (US) er et rockeband fra Montgomery County i Maryland. De er kjente for å eksperimentere med elementer av funk, soul og reggae. Musikken deres kan minne om alt fra Clutch til Parliament Funkadelic til Led Zeppelin. Har du hørt om rockeband som spiller på både Hammondorgel og Rhodes? Nå har du det.

https://www.facebook.com/LIONIZEMUSIC/

Kilde: Facebook