Om ett års tid åpner VEGA SCENE – Oslos nye møtested for film og teater. Men vi klarer ikke vente så lenge: På Oslo kulturnatt inviterer vi til japansk utekino utenfor Pila - Oslo / Norsk design- og arkitektursenter. Filmen er Makoto Shinkais fantastiske YOUR NAME [Kimi no na wa]! Pila har uteservering og tilbyr en smårett med asiatisk touch. Vi er klare for en aften viet japansk popkultur.

Arrangementet er et samarbeid mellom Vega Scene, Arthaus, Film fra Sør, DogA og Pila – støttet av Oslo kommune. Filmstart når mørket senker seg, rundt kl. 20.30. Ta med varme klær og sitteunderlag.

Om YOUR NAME
Bli med på en ut av kroppen-opplevelse – om tid, skjebnens gang og drømmene til to unge mennesker. Mitsucha og Taki har aldri møtt hverandre. Hun bor på landet og lengter etter storbylivet, han er i Tokyo og ønsker seg et enkelt liv på landet. Alt endres når de en dag plutselig bytter identitet. Hennes sjel har tatt plass i hans kropp og hans i hennes. Er båndet mellom dem sterkt nok til å føre dem sammen?

YOUR NAME er den største animasjons-suksessen i Japan siden CHIHIRO OG HEKSENE i 2001. Filmen vises i originalversjon med norske undertekster. Aldersgrense 6 år.

Foto: Håkon Borg / Arthaus

Kilde: Facebook