Gjør deg klar for en solid rockeaften når Spidergawd holder konsert på Terminalen torsdag 26. oktober. Support: Woodland.

Spidergawd er et rockeband som startet opp i Trondheim i 2013, bestående av Per Borten på gitar and vokal, Hallvard Gaardløs på bass, Rolf Martin Snustad på saksofon og Kenneth Kapstad på trommer.

De slapp sitt debut album "Spidergawd" i 2014 og deres andre album "Spidergawd II" i 2015. Ders tredje album, "Spidergawd III", ble lansert i 2016 og det seneste albumet Spidergawd IV i 2017.

Som alle tidligere utgivelser er også Spidergawd IV en helt ny trip. De har skapt et rockemonster som nikker anerkjennende til The New Wave of British Metal. Med andre ord: Det høres ut som Spidergawd, men er om mulig enda tøffere.

Bandet har turnert i Norge, Tyskland, Nederland og i Italia som er sultne på mer norsk rock.

Support: Woodland
Med tanke på hvor lenge rocken og bluesen har eksistert, utsprunget i alle sine former og fasonger, hever du nok neppe noe øyenbryn hver gang det dukker opp et nytt band som kaller seg trofaste fanebærere og videreformidlere av en slik musikkarv. Woodland klarer likevel på særegent vis å stikke seg frem inniblant dette tradisjonslydige bladverket av band med sin skitne, rufsete deltarock som gir det den lover og enda mer.

Debutalbumet fra 2014 sveiset sammen rocken og deltabluesen, og det grove med det finslipte. I mars 2017 kom bandets andre album, «Go Nowhere». Albumet viser bandet fra en kreativ side, der 70-tallets sammensatte rockelandskap dyrkes samtidlig som Mississipi-deltaet aldri ligger langt bak horisonten. Med sin unektelige energi og vilje markerer Woodland seg høyt og bestemt som et band med noe å by på for alle med sansen for en ekte rockenerve.

Dørene åpner kl 20
Woodland (support) kl 20.45
Spidergawd kl 21.30
ID: 18

Pris: 249,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/3418-spidergawd-terminalen

Kilde: Facebook