280418

Som en av ledestjernene i norsk hip-hop og med ti år bak seg i rampelyset, åpner Lars dørene til Oslos storstue for å gjøre 28.april til en konsertkveld helt utenom det vanlige. Ti år med hits og norske rapklassikere skal oppsummeres, det er mildt sagt duket for en uforglemmelig Bergensk aften i hovedstaden, med mye bass, allsang og support fra A-laget og Dårlig Vane.

  • Jeg gleder meg til å ha den største Lars Vaular-festen noensinne i Oslo spektrum, sier Vaular selv.

    Lars Vaular debuterte med albumet La Hat i 2007 og har senere bygget opp en sterk katalog med album som D’Glede (2009), Helt om natten, helt om dagen (2010), Du betyr meg (2011) og 1001 Hjem (2013). Den senere tid har han hatt suksess med trilogien 666 ALT (2015) og samarbeider med navn som Vinz, Unge Ferrari, Kamelen og Myra. Lars har befestet sin posisjon som en kompromissløs kunstner som tøyer grenser og tar sjanser. Høsten 2016 startet nettserien “Ekte mann”, hvor Lars spiller seg selv - og man ender opp med å lure på hvor fiksjonen starter og dokuen begynner. Han har vunnet Spellemann to ganger i kategorien urban, samt vunnet tekstforfatter og innovatør - og fikk også hedersprisen på P3 Gull i 2015. Han avsluttet 2016 med å kjøre en Lamborghini inn på Heine Onstad kunstsenter og gjorde tre forestillinger med kunstinstallasjonen “Pyramiden”, fløy over Øya publikummet i 2017, ikke gå glipp av det beste fra Lars Vaulars karriere i Oslo Spektrum 280418!

    -------------------------------------------------------------

Pressen om Lars Vaular på Øyafesivalen 2017:
"Det er ingenting å utsette på Vaular. Dette showet har Vaular tatt rett «hjem», hvor nå enn det er."
- Dagsavisen, 6/6

"Konsertens første halvdel er visuelt storslagen, med en underholdningsverdi jeg ikke har sett makan til på Øya."
- VG, 5/6

"Jeg tør påstå tidenes mest monumentale åpning av en norsk rapkonsert noensinne, og en list som ble lagt riimelig skyhøyt allerede fra første minutt av åpningslåta..."
- Dagbladet, 5/6

"Lars Vaular holdt nivået konstant høyt under årets avslutningskonsert på Øya."
- NRK P3, 5/6


www.larsvaular.no
www.livenation.no
www.ticketmaster.no

Kilde: Facebook