FREDAG 15. SEPTEMBER får Klubb KOK besøk av det unge, norske stjerneskuddet Philip Emilio!

I sitt debutår har Philip Emilio, sammen med sine partnere i Nora Collective, vært med på å forme en ny era av norsk, urban musikk. Oslo-gutten er kjent for sin melodiøse tilnærming, og en rå ærlighet i tekstene. Den følsomme playeren har tatt landet med storm med utgivelser som “Pelikaner” (med Arif), “Følsom” (med Vinz og Unge Ferrari) og “Skamløs”. Nå er Philip Emilio ute med sin nye, kritikerroste debut EP - «VIII» - som tar for seg livsløpet gjennom sorg og lykke i et aldri glemt gammelt forhold.

Det blir garantert sexy når Hjemløs & Deilig Tour treffer klubben!

//////

SUPPORT: Philip Emilio tar med Ezzari på vingen! 🙌

Den 18 år gamle rapperen Ezzari (Adam Ezzari) fra Hauketo i Oslo er et navn som har spredt seg raskt. To uoffisielle remixer - ”Blå Lapper” og ”Engler” - og to låter - ”Ikke Noe Press” og ”NULL” - har plassert Ezzari på kartet som et talent å se opp for i 2017. Musikken kjennetegnes av sterke tekster, og P3 skrev i sin anmeldelse av ”Ikke Noe Press” at det kan trekkes paralleller til Karpe Diem, samtidig som Ezzari skaper noe unikt. Ezzari signerte med Universal Music på nyåret og jobber med ny musikk utover høsten. Fun fact: Ezzari spiller Adam Malik i NRK-serien SKAM!

https://open.spotify.com/artist/3RsYUwemRpPK8fXJigvmbp

//////

MER SUPPORT: Philip Emilio og Ezzari får selskap av Zeni Bois!

Artistene Imsito og Breveglieri har tidligere gjort soloprosjekter, men slår seg nå sammen og danner duoen Zeni Bois. Zeni Bois er et av de nyeste tilskuddene fra Bergen, og kan beskrives som en energisk rap-duo med tunge beats og lekne bars. Singelen "1 Million" - med tilhørende video - fikk god mottakelse og fine omtaler da den ble sluppet i juni. Nå er guttene ute med sin selvtitulerte debut-EP "Zeni Bois"!

https://youtu.be/Rs5BhaWUxpk

Før og etter kveldens opptredener holdes gulvet i gang av vår egen Freddy The Krueger aka Freddy Fretex aka FASHIONKILLA.

_______________________________________________
20 år
150 kr
Gratis garderobe

Kilde: Facebook