Åpent kurs i grafisk fasilitering i Stavanger 3. november 2017.

Tid: 09.00 - 15.30

Pris: 2700,- kr inkludert forpleining og kursmaterialer.

700,- kr i rabatt for Grafill medlemmer.

Grafisk Fasilitering er både et prosessledelses- og et kommunikasjonsverktøy med mange bruksmuligheter. Det er helt overordnet håndtegnede presentasjoner som kombinerer ord og bilder som er oppbygget etter fasiliteringsprinsipper.

På kursene i Grafisk Fasilitering lærer du tegneteknikker og visualiseringsmetoder som gir deg et effektiv og lettilgjengelig verktøy. Visualiseringer øker innlæringen, hjelper på hukommelsen og engasjerer deltakerne/mottakerne.

Målgruppe
Kurset henvender seg til deg som vil lære å bruke grafiske elementer og visulle verktøy professjonelt i jobbregi.
NB: Alle kan lære å tegne. Ingen forutgående tegneferdigheter er derfor nødvendig.

Indhold
På kurset vil du bli introdusert til grafisk fasilitering som metode og få konkrete eksempler på hvordan det kan brukes i forskjellige typer prosesser. Du vil lære basis tegneteknikker og hvordan du bruker grafiske elementer.

Programmet i overskrifter

• Introduksjon til grafisk fasilitering. Definisjoner og anvendelse

• Basis tegneteknikker

• Visuelle skabeloner

• Grafisk fasilitering i din jobb

Undervisningen vil i øvrigt i størst mulig omfang ta utgangspunkt i dine og de øvrige deltageres konkrete læringsbehov og ønsker.

Utbytte
Når du har gjennomført kurset i grafisk fasilitering har du lært en rekke basis tegneteknikker og kan tegne forskjellige ikoner og symboler. Du har laget et ikonbibliotek som er relevant spesielt for deg og din arbeidsplass. Du kan utvikle og bruke grafiske skabeloner, og du har fått inspirasjon til hvordan grafisk fasilitering kan understøtte ditt arbeide til glede for dine kunder, kollegaer, samarbeidspartnere - og deg selv.

Kilde: Facebook