Høstens første trilletur! Øyungen er et nydelig vann i Nordmarka og et populært turmål og teltsted for barnefamilier. Vi håper på godt turvær og tar hele turen utendørs.

Vi triller langs Skarselva fra Skar til Øyungen. På vei til Øyungen holder vi oss på østsida av elva og på vei ned på vestsida. Grusvei hele veien. Det er en del stigning opp til Øyungen, turen er på ca. 5 km totalt. Merk at det ikke er kafe eller mulighet for å gå inn på denne turen. Pause blir ute så ta med niste og det dere trenger til babyen.

Off.kom.: Buss 54 fra Jernbanetorget til Brekkekrysset. Derfra buss 51 til Skar.

Oppmøte: Parkeringsplassen på Skar kl. 10.30.

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial.
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsaklig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit.
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere på tur i skog og mark.
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Kilde: Facebook