Bygdøy er et populært badested for Oslofolk, men stedet er også ypperlig for turer hele året.

Vi forlenger sommeren og triller på sommeridyllen Bygdøy! Vi triller fra kongsgården til Bygdø sjøbad og fortsetter langs kyststien til Paradisbukta og Hukodden, der vi snur og triller gjennom hyggelige boligstrøk til kafeen Hjemme hos Svigers som holder til i det gamle postkontoret i Fredriksborgveien. Herfra kan du enten ta 30-bussen tilbake til byen eller utforske Bygdøys mange turmuligheter på egenhånd. Totalt ca. 7 km, men mulighet for lengre tur.

Oppmøte: Kongsgården busstopp kl. 10.30

Off.kom.: Buss 30 til Kongsgården. På Tidr.no kan du planlegge din nøyaktige reise.

Parkering: Flere muligheter, blant annet avgiftsbelagt parkering ved Bygdøy sjøbad.

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial.

Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit.

Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark.
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Kilde: Facebook