Fornebulandet er perfekt for trilling med mange muligheter for både korte og lengre turer. Her er det både flott kyststi, badeplasser og parker.
Turen vil gå via Storøyodden og tar pause på kafeen og galleriet Odonata ved det gamle kontrolltårnet på Fornebu. Herfra er det kort vei tilbake til bussholdeplassen og parkeringen.

Oppmøte: Kl. 10.30 ved bussholdeplassen Telenor Fornebu.

Off.kom.: Buss 31 til Telenor Fornebu.
Parkering: Mot betaling ved Odonata.

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial.
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit.
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark.
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Kilde: Facebook