Trollvannstua er et populært og lett tilgjengelig utfartssted i Lillomarka.

Vi går fra Grefsenkollen skianlegg (Årvollsiden) opp til Trollvann og Trollvansstua der vi tar en pause. Herfra er mulighetene mange – vi kan trille i retur til Stig, fortsette til Linderudkollen eller nyte den flott utsikten over Oslo på vei ned fra Grefsenkollen.

Off.kom: Buss 31 til Stig, ca 15 min gange herfra til oppmøtestedet. På Tidr.no kan du planlegge din nøyaktige reise.
Oppmøte: Parkeringsplassen ved Grefsenkollen skianlegg kl 10.30.

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial.

Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit.

Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark.
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Kilde: Facebook