Malin Sallstedt skriver sanger rett fra hjertet. Hun har røtter i jazzens univers men blomstrer som singer/songwriter. Hennes varme og genuine tonespråk trer frem i fargerike klanger og sårbare melodier. Ærlige og finurlige tekster som forteller noe om både hverdagslig styrke og menneskelig melankoli for deg som lytter. Låtskriveren henter inspirasjon fra sterke forbilder som Joni Mitchell, Feist, Ane Brun og Mariam Wallentin.

Soloprosjektet startet i Trondheim ved NTNU Institutt for musikk og låtskrivingen ble tatt videre til songwriter workshops på bland annet New York University og Rytmisk Musikkonservatorium i København. En drøm om å spille populærmusikk med cello, var starten til 'Tiny Orchestra' og med seg har hun spirende musikere fra det unge miljøet i Trondheim.

Trioen skaper et unikt sound med kombinasjonen av akustisk gitar, cello og kontrabass toppet med fin, rik og svevende stemmebruk. De ærlige tekstene formidles i en lyrisk dialog mellom vokal og cello med fokus på samspill og improvisasjon. Formatet er Tiny, men lydbildet føles likevel stort og ikke minst, veldig uttrykksfull.

I oktober skal debutplaten spilles inn, og vil bli gitt ut våren 2018.

Malin Sallstedt – vokal/gitar & komposisjoner
Astri Hoffmann-Tollaas – cello
Morten Berger Stai – bass

Arr. Dokkhuset Scene

Kilde: Facebook