ATENA er snart ute med mer nytt materiale, og en konsert i Drammen er på sin plass. 17. oktober kommer de til Union, og med seg har de Halcyon Days fra Oslo, og Kambodsja fra Sande.

Atena
Siden 2010 og gjennom 2 plater har unguttene i Atena turnèrt store deler av Europa, fått gode anmeldelser fra blader som Metal Hammer UK/NO og Scream Magazine.
Bandet måtte klare seg selv uten hjelp fra booking og plateselskap inntil deres signering med Negative Vibe Records på deres andre album "Shades Of Black Won't Bring Her Back" som fikk høye terningkast fra kritikere rundt om i verden.

Musikkvideo: https://www.youtube.com/watch?v=bQ2xEhKPskY
Facebook: https://www.facebook.com/atenaofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4W63tIuqeBb0IFT3dgtudf

Halcyon Days
Halcyon Days fra Oslo spiller Melodisk Metal/Hardcore som gir assosiasjoner til band som bla. Counterparts, Underoath og Architects.
Halcyon Days slapp i 2014 sin debutplate ".ELEVATE" som ble godt mottatt og spilt mye på radio. Bandet ble kåret til ett av landets mest lovende nye band for 2015 av P3 Pyro samme år.
Etter at bandet slapp sin selvtitulerte EP i Mai 2016 og bevegde seg mer inn i post-hardcore farvann har bandet mottatt meget god kritikk fra flere hold og samtlige låter fra EP'n har også blitt spilt mye på diverse NRK P3 programmer etter slippet.
Uke 43 2016 fikk bandet utmerkelsen som "Ukas Urørt" av NRK P3 Urørt.
Bandet slipper sin andre full-lengder høsten 2017

Musikkvideo: https://www.youtube.com/watch?v=_4Su1cam4MA
Facebook: https://www.facebook.com/halcyondaysftw/?ref=ts&fref=ts
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6gLuG7vGYZFkw5aSq2gioM

Kambodsja
Kambodsja fra Drammen er et av de mest respekterte undergrunns hardcore bandene i Norge. Kambodsja har blitt en favoritt blant kritikere og fans i både Norge og Europa, med sin radbrekking av sjangre og eksplosive konserter. Bandet har gitt ut tre album til glimrende mottagelser, og delt scene med band som Satyricon, No Means No, Rumble In Rhodos, Made Out Of Babies, FOSSILS etc.

Musikkvideo: https://www.youtube.com/watch?v=uiSWvNF0zkM
Facebook: https://www.facebook.com/kambodsja/?ref=ts&fref=ts
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1Vm8N0eT01j12THcY5tf8E

Bill. kr. 200 (student: 150),- + bill.avg. 18 år leg.

Kilde: Facebook