ATENA kommer ut med nytt album 27. Oktober, og en konsert i Drammen er på sin plass. 17. oktober kommer de til Union, og med seg har de Halcyon Days fra Oslo, og Kambodsja fra Sande.

Atena
Siden 2010 og gjennom 2 plater har ungguttene turnèrt store deler av Europa og er et av de mest interessante metallbandene i Norge nå for tiden.

Etter endring av medlemmer og deres første album "Of Giants" ute, la bandet ut på tur gjennom Europa flere ganger i løpet av 2014 før de fokuserte all sin tid på deres andre album "Shades Of Black Won't Bring Her Back" som fikk ros fra flere kritikere rundt om i verden og hjalp dem få fotfeste utenfor Norge .

Denne høsten slipper Atena sitt tredje album "Possessed" på Indie Recordings.

Musikkvideo: https://www.youtube.com/watch?v=bQ2xEhKPskY
Facebook: https://www.facebook.com/atenaofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4W63tIuqeBb0IFT3dgtudf

Halcyon Days
Halcyon Days fra Oslo spiller Melodisk Metal/Hardcore som gir assosiasjoner til band som bla. Counterparts, Underoath og Architects.
Halcyon Days slapp i 2014 sin debutplate ".ELEVATE" som ble godt mottatt og spilt mye på radio. Bandet ble kåret til ett av landets mest lovende nye band for 2015 av P3 Pyro samme år.
Etter at bandet slapp sin selvtitulerte EP i Mai 2016 og bevegde seg mer inn i post-hardcore farvann har bandet mottatt meget god kritikk fra flere hold og samtlige låter fra EP'n har også blitt spilt mye på diverse NRK P3 programmer etter slippet.
Uke 43 2016 fikk bandet utmerkelsen som "Ukas Urørt" av NRK P3 Urørt.
Bandet slipper sin andre full-lengder høsten 2017

Musikkvideo: https://www.youtube.com/watch?v=_4Su1cam4MA
Facebook: https://www.facebook.com/halcyondaysftw/?ref=ts&fref=ts
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6gLuG7vGYZFkw5aSq2gioM

Kambodsja
Kambodsja fra Drammen er et av de mest respekterte undergrunns hardcore bandene i Norge. Kambodsja har blitt en favoritt blant kritikere og fans i både Norge og Europa, med sin radbrekking av sjangre og eksplosive konserter. Bandet har gitt ut tre album til glimrende mottagelser, og delt scene med band som Satyricon, No Means No, Rumble In Rhodos, Made Out Of Babies, FOSSILS etc.

Musikkvideo: https://www.youtube.com/watch?v=uiSWvNF0zkM
Facebook: https://www.facebook.com/kambodsja/?ref=ts&fref=ts
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1Vm8N0eT01j12THcY5tf8E

Bill. kr. 200 (student: 150),- + bill.avg. 18 år leg.

Kilde: Facebook