Standup Sarpsborg starter opp sin 3. sesong på Glenghuset 30. august.

Det skjer med brask og bram, og med både internasjonale og norske standup-stjerner. Og som alltid krydret med noen stjerneskudd innen standup-miljøet. Velkommen til tidenes sesongåpning!

Headliner: Paul Myrhaug – Paul er fra Canada og reiser verden rundt som komiker, han har vært i Norge tidligere og gjort stor suksess på scenen i Oslo, Bergen og Sogndal.

Han har opptrådt på de største klubbene og festivalen verden over, fra The Comedy Store til Yuk Yuks, fra Just for Laughs Comedy Festival til Boston international. Dette er noe av hva pressen sier om Paul: «An impressive, power packed set»

«Idiosyncratically prowling the stage, Myrehaug’s charisma captivates the audience»

«Dry, dark but with an irrepressible youthful charm.»

Konferansier: Roar Brekke – Roar har drevet med standup siden 1996, på fulltid siden 2002 og har fartet land og strand rundt. Blant annet med sitt soloshow «All verdens tid» som i 2016 ble nominert til komiprisen i kategorien «Årets standup». Endelig kommer denne erfarne og allsidige komikeren til Sarpsborg!

Jim Swann – Jim er fra 80-tallet og har drevet med standup siden han var noe og femti. Han snakker utrolig utydelig og fort. Vi er derfor usikre på om han i det hele tatt er morsom. Hans komiske stil er ihvertfall tungt inspirert av Mingdynastiet.

Anders Lohne Fosse – Anders tok steget opp på stand up-scenen i Bergen for første gang i 2012, og har siden den gang stått jevnlig både der og andre steder i landet. Hans opptredener består ofte av historier om håpløse situasjoner han har rotet seg opp i, men Anders går ikke av veien for å snakke om litt mer alvorlige temaer også.

Marlene Nøvik Stavrum – Marlene Nøvik Stavrum er fersk nykommer som har drevet med stand up i under et år, til tross for hennes noe mangel på smil og energi kan hun være morsom.

Ordinær billett: 150,- inkl avgifter

Kilde: Facebook