ELG, først kjent som stemmen i Dance With A Stranger, har etterhvert blitt en folkekjær artist/sanger og låtskriver/gitarist. Han har i over 40 år holdt konserter og gjort seg bemerket også utover Norges grenser.

Etter nå å ha vært stemmen på 12 album, og utallige sangproduksjoner med andre artister, slapp han sitt 5. soloalbum FEELOSOPHY tidligere i år.

Albumet består av 9 nye låter og har fått fantastiske tilbakemeldinger. Låtene på FEELOSOPHY, er 70-tallspreget men med nye lydbilder i et lekent akustisk landskap, med stor akustisk takhøyde. ELG viser nok engang at han er en sjelden sanger med en underlig evne til å formidle sine tekster på en dobbeltsidig, men forståelig måte.

I år har han turnert med eget band, Dance With A Stranger og nedstrippet i duo format. Uansett setting, publikum slutter ikke å bli berørt av ELG`s helt egen måte å formidle tekst på. Konsertene i høst vil naturlig nok bestå av flere låter fra det nye albumet, men også publikumsfavoritter fra hans tidligere album bl.a. det Norsk språklige albumet ”Storm”.

Ordinær billett: 370,- inkl avgift
Medlemsbillett: 320,- inkl avgift

Kilde: Facebook