Denne konserten blir en dobbeltkonsert - i første sett:
Olga Konkova - piano
Jens Thoresen - gitar

hvor Olga Konkova og Jens Thoresen følger opp suksessen fra juleplaten "December Songs" med en ny duoplate på Losen Records. Denne gang er det standardlåter av Kern, Jobim, Coltrane mfl. som har vært utgangspunktet for nye harmoniseringer og arrangementer eller blitt til helt nye låter.

I andre sett - Olga Konkova trio :
Olga Konkova - piano
Per Mathisen - bass
Audun Kleive - trommer

Olga Konkova trio leverer eksplosiv, moderne, hardtswingende jazz, alltid med store dynamiske kontraster og muligheter til å la musikken gå i mange ulike retninger og å leve sitt eget liv. Trioalbumet "The Goldilocks Zone" (Losen Records, 2015) er et utmerket eksempel på det. Her kaster Olga seg ut i halsbrekkende partier for i neste øyeblikk å flyte rundt i vakre, rolige musikalske landskap. Hun har gitt ut en lang rekke kritikerroste plater og spilt i mange forskjellige land med verdenskjente jazzmusikere som: Jon Christensen, Adam Nussbaum, Ralph Peterson, Bill Bruford for å nevne noen.

Med i trioen og på platen er en av Norges aller mest etterspurte bassister, Per Mathisen. Han har spilt konserter i over tretti land med noen av verdens aller mest kjente jazzmusikere, blant mange andre: Alex Acuna, Terry Lyne Carrington, Geri Allen, Bill Evans. Mathisen har gitt ut så mange som tolv kritikerroste plater i eget navn eller som bandmedlem.

Trommeslageren Audun Kleive utgjør siste del av trioen. Kleive har i mange år vært og er Norges desidert mest markante trommeslager. Har sin helt egen stil og er en mester i å farge musikken med orginale grooves og funky beats. Han har i løpet av sin musikerkarriere spilt med alt som kan krype og gå av kjente musikere her i landet, blant annet Terje Rypdal og Ronny Le Tekrø. Audun er med i den verdenskjente trioen JøKleBa, og har utgitt egne plater som soloartist.

På Herr Nilsen. Inngang kr 200,-/ 100,- for musiker/student
Dørsalg – kort/kontant

Kilde: Facebook