Denne oktobertorsdagen kommer selveste Dag Sørås til Stand Up Lillestrøm. Dag Sørås vant årets komiker på Komiprisen i 2016 og denne fortjente han virkelig. Dag har gjort flere soloshow og det nyeste "Ekkokammer" fortjener alle gode anmeldelser det har fått. Dag Sørås får denne kvelden selskap av sin tidligere oppvarmer Aleksander Økland , en komiker som stadig overrasker med sin evne ved å fange publikum i sin fortellermåte. Han driver også Stand Up Grunerløkka samtidig som han ofte er å se på scener rundt om i Norge. Susann Laache tar også denne torsdagen turen opp på scenen. Hun bruker selvironi og tar dere med inn i sitt liv som småbarnsmamma, bonusmamma, barnehageassistent og generelt som en dame på 30 år i dette samfunnet med kroppspress og annet press. Hun står bak Stand Up Lillestrøm og hun er den heldige som får arrangere Stand Up`èn på Klimt. Victor Lorentzen tar også turen , en nykommer som gjør jevnlige spotter i Oslo område og som gleder seg til å ta dere med inn i sin verden.
Kvelden ledes av Roar Brekke, en rutinert komiker fra Bergen. Han skal skape stemning. Det skal de alle. En rå stemning.

Billetter kjøpes på Tikkio.com med søkeord KLIMT eller trykk på tilgjengelige billetter og du blir sendt rett inn til forhåndsbestillingen.

Dørene åpner 19.00
Showstart 20.00

Kilde: Facebook