Backstreet Girls tilbake på Terminalen fredag 22. september!

Backstreet Girls har holdt på i lenger enn 30 år som band, og de begynner endelig å få den anerkjennelsen de fortjener.

Det er ikke mange band som kan komme fra en platetittel som «Sick My Duck» med ære og uanstendighet i behold. Backstreet Girls kunne. Og vi må ærlig innrømme at vi ikke helt har tellinga på hvor mange skiver denne gjengen har gitt ut.

Backstreet Girls er egentlig et misvisende navn for denne gjengen. De er jo menn alle som en, men første halvdel av bandnavnet rimer godt med musikken de spiller, for at de trives i bakgatene er lett å høre.

De har vært med på å definere Oslorocken siden midten av 80-tallet, og svinger fortsatt som besatte. Gutta har en stayerevne uten sidestykke i hovedstaden. De henter riff opp fra gata og plasserer dem rundt hjerterota di. Dette er så breial boogiepunk at Angus Young rødmer av stolthet.

Support: Pikekysz
Pikekysz fra Ørsta spiller fengende, melodiøs pop/rock og publikum overalt de har spilt har vært begeistret. De har, til tross for å ha holdt på i bare to år, allerede vært flere steder i Nord-Norge, i Oslo, og her hjemme i Nordvest var det utsolgt 3 steder på rad på påsketurnèen.

Sitat fra lederen i Narvik studentersamfunn; "Topp 3 konsertopplevelse i Narvik på mine 4 år her!"
Frå driveren i Florø; "Publikum elska dokke, det var heilt fantastisk!"

Dørene åpner kl 20
Pikekysz (support)t kl 21
Backstreet Girls kl 22
ID: 18

Pris: 299,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/3340-backstreet-girls-terminalen

Kilde: Facebook