Velkommen til en fantastisk familiedag på Tou Scene lørdag 04.november kl.13.00 - 16.00.

Tou Scene går inn i en tid med betydelig rehabilitering av bygg - og publikumsområder. Dette vil gi oss noe utfordringer på kapasitet og logistikk i tiden fremover. Arrangementet 04.november vil dermed tilpasses vår reduserte kapasitet.

Vi skal uansett legge tilrette for en fantastisk dag for store og små, uavhengig av byggeaktivitet, og håper du tar turen til Østre bydel og Tou Scene!

Tema for dagen er musikk og vi oppfordrer alle til å kle seg ut som sin favorittartist.

Dagens program er:

SCENE 1:
13.15 - 14.00: Triks, rim og rytmer med ATLARS
14.00 - 14.45: St. Johannessangerne sangworkshop og småbarnsang
15.00 - 16.00: Barnedisko med DJ SkinnyLatte

SCENE 2: Hele dagen
Verksted
Tegneutstilling av 1.klasse på Storhaug skole

LOFTET:
13.30: Operaforestilling "Tryllekunstneren som ikke kunne trylle" av og med Inger Torill Narvesen og Wibeke Wetaas. Passer for barnehage til ca. 4.klasse. (OBS: Dørene lukker når forestillingen har startet)
15.00: Teaterworkshop med Maria Drangeid. Workshopen varer en liten time og vil inneholde ulike leker og øvelser med fokus på lyd og musikk. Man trenger ingen erfaring innen teater for å være med. Passer for barn fra 5-7 år. Påmelding til

VINDU VED SCENE 1: Hele dagen
Ansiktsmaling

CAFE: Ostehuset flytter inn med minicafe. Salg av tomatsuppe, brownies, kanelsnurr, 1/2 klubb, appelsinjuice og smoothie.

FORTOU setter opp egen barnemeny for anledningen:
- Barne cubans med ost og skinke: 45,-
- Barne nudelsalat med kveite: 60,-

Alt For Barna arrangeres to ganger i året, vår og høst, og er et samarbeid mellom Ungdom og Fritid Storhaug, St. Johannes menighet, Ostehuset Øst og Tou Scene.

Arrangementet er GRATIS!

Kilde: Facebook