cc: 150,-

20:00 - The Ass
21:00 - the Harvey Steel show
23:00 - Admir Kenan (DJ)

Hele Norges spacepsychband slapp nytt album fredag 25. august!
Det feires med konsert på MIR 9. September!

Med en lur blanding av popmusikk og kunstestetikk, god lyd og gode låter er the Harvey Steel show klare med sitt tredje album, Goodbye Earth.

Bandet portretterer et fiktivt band fra Jupiter som havnet på jorden via en tid/rom glitch, er inspirert av alt fra Wagner til Captain Beefheart og ikke minst et håp om universell fred og kjærlighet. Dette tar the Harvey Steel show med seg og skaper et sound som er upolert og nakent hvor improvisasjon og komposisjon går hånd i hånd.

The Ass er et band med beina godt plantet på jorda. De tror ikke på at det finnes band som er fra Jupiter eller andre usannsynlige planeter der vi ikke ennå har funnet liv og røre. Derimot påstår de at de er fra Dubai. Noe som heller ikke stemmer. De er et rockeband fra Oslo. Et av de beste. The Ass befinner seg i et musikalsk landskap med fotfeste i rock og punksjangeren, ispedd impulser fra balkan, Django Reinhardt og Beastie Boys.
Vennlig hilsen
Håkon Moslet

ADMIR KENAN (NO - Maksimal)
Sjefen for plateselskapet Maksimal har fartstid fra både Østre, Ekko, Lydgalleriet og Borealisfestivalen. Admir har jobbet som produsent med alt fra lydkunst og eksperimentell musikk til klubb og perfomance. Innimellom har han skrevet en bacheloravhandling om digitalisering av musikk og (nesten) brent ned Rosenbergsgaten med en av sine ville hjemmefester.
Admir har spilt plater i snart ti år og har etter hvert rukket å bygge opp en respektabel platesamling. Som sine mange karrierevalg er det variert - fra krautrock, wave og industriell boogie til avant-garde disko, proto-house og new age. Stikkord er ofte lange noter og polyrytmer. Det svinger som vippestatene i USA.

Admir ga ut sin første EP Taiga i april i år, inspirert av Werner Herzogs dokumentar "Happy People".

https://soundcloud.com/admirkenan
http://maksimallyd.no/

Kilde: Facebook