Blitz arrangerer sin årlige BlitzFest som går av stabelen hver høst.

På Plakaten står Los Fastidios enn så lenge, men vi kan love at her fyller det på seg raskt med både lokale og mindre lokale band.

OHYDA - is a dark hardcore punk band from Lublin, Poland, featuring ex-members of Alert! Alert!
https://ohyda.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=ewQ4af2jnQw

Båndtvang. noe av den beste noisepønken som ulmer i blitzkjellærn.

Barren Womb. Den nordiske Støyrock-duoen BARREN WOMB har siden 2011 holdt helvete med grisehøyt volum, tunge rytmer og minimalt uttrykk.

Bandet har gjennom utrettelig turnering knust seg vei inn i den internasjonale undergrunnen og fått et velfortjent rykte på seg for å være en forrykende liveopplevelse. Her piskes blodsprengte gitarer sammen med bombastiske trommer for å danne bakteppe til snerrende dommedagsprofetier og historier fra livets skyggeside. To høres ut som ti når primitiv dynamikk og riffets kraft utnyttes til det fulle.

Pay To Breathe spiller også. Et realt pønkband fra Oslo.

Blodspor - I over 10 år har Blodspor spilt på både stor og små scener over land og strand og er alltid et liveband som leverer varene. De har tidligere delt scene med tungvektere som bl.a. Napalm Death, Vomitory, Pungent Stench, Hatebreed, Sick of it All og the Haunted. Blytungt, energisk og midt i trynet!
https://blodspor-norway.bandcamp.com/

Alle Gode Ting - God norsk rock med geniale tekster.
http://www.allegodeting.com/

Berusalem - www.berusalem.no

Apati - barnemakt-pønk fra Bøgda!

DJ Knark Kent graver frem det mørkeste, tyngste og mest skittne han har, og avslutter festen med heftige "dansbare" tunes

Kilde: Facebook