---------- FULLBOOKET! ----------

NB! Kurset er i Asker og varer fra tirsdag 29. august til fredag 22.september (4 uker).

Nysgjerrig på CrossFit? Vil du komme igang med effektiv, funksjonell og morsom trening som gir resultat? Nå drar vi igang årets første nybegynnerkurs etter sommeren.

--- DE ANDRE KURSENE HAR RASKT BLITT UTSOLGT SÅ SIKRE DEG DIN PLASS GJENOM Å REGISTRERE DEG NÅ! ---

I tillegg til den effektive treningen er CrossFit Sandvika og MykjeMeir CrossFit kjent for sitt gode miljø der både medlemmene og besøkende kjenner seg inkludert. Til tross for ulike bakgrunner, personligheter og fitness nivå føler man seg som en del av en “community”. Vi ønsker flere nybegynnere velkommne!

Kanskje har du trent andre treningsformer men ikke nådd resultat, eller kanskje er dette ditt første skritt mot en forbedret kropp og helse. På kurset tilpasser vi alle øvelser for deg, uansett treningsbakgrunn og ferdigheter og ingen, absolutt ingen, er i for dårlig form for å delta!

Kurset passer også for deg som ønsker innføring i CrossFit fra grunnen av (markløft, knebøy, press-øvelser, frivendinger, gymnastiske øvelser m.m).

Treningene består av 8 tillfeller og du binder deg ikke til noe etter at de er avsluttet. Det er kun 10 plasser tilgjengelig og det er førstemann til mølla. Av erfaring er slike introduksjonskurs veldig populære og blir fulltegnet i løpet av kort tid, så vi anbefaler påmelding snarest mulig.

Tidspunkt: tirsdager og fredager kl. 18:00-19:00 i 4 uker med oppstart 29. august
Utstyr som trengs: Rene innesko, treningsklær
*Pris: 990kr for hele kurset (8 treninger).

Påmelding gjør du ved å følge linken nedenfor, skape en profil og velge alternativ “nybegynnerkurs” som finns under fliken services under online store.

https://clients.mindbodyonline.com/classic/home?studioid=135583

Om CrossFit Sandvika/Mykjemeir CrossFit

Kombinasjonen av styrke- og utholdenhetstrening i våre treningsprogrammer, gjør at CrossFit av mange er sett på som den ultimate treningsformen. Det er midt i blinken for deg som har et brennende ønske om å komme i form på en ny, effektiv og ikke minst morsom måte! Vi synes nemlig at trening skal være gøy!

Våre instruktører er internasjonalt utdannet og godkjent. De er eksperter på funksjonell trening og bevegelsesanalyser m. korrigering. Her vil du få oppfølging for å bedre styrke, kondisjon, mobilitet m.m. Dette er Personlig Trener-timer i grupper til en mye lavere pris enn det du må betale for normal PT-oppfølging.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt her på Facebook eller på

Kilde: Facebook