Billetter: http://www.ticketmaster.no/event/hjerteslag-billetter/546021

Forrige gang Bergensbandet Hjerteslag spilte på Garage var det kø langt nedover Nygårdsgaten, så ble det sluppet en konsert til. Så var det kø langt nedover Nygårdsgaten. Ikke alle kom inn. Dette begynner å ligne på tradisjon! Husk å kjøpe billett tidlig slik at dere får oppleve en spinnvill konsert med Hjerteslag i storform, denne gang på USF Verftet

2016 har vært et godt år for bergensbandet Hjerteslag. Med singelen «Sang Til Sonja» dominerte de norske radiobølger og albumet «Vannmann86» har blitt unisont hyllet av et samlet norsk pressekorps. Absolutt alle anmeldere har trillet terningkast fem for platen, deriblant aviser som VG, Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende og Dagsavisen. I tillegg havnet albumet på andre plass over Dagbladets kåring av de beste norske albumene fra 2016.

Ledet av vokalist og låtskriver Robert Eidevik, en sjeldent karismatisk og engasjerende frontfigur, er Hjerteslag anno 2016 bedre enn noensinne. Der debuten «Møhlenpris Motell» (2015) lente seg mer på britiske indiehelter, har Hjerteslag nå hentet inspirasjon fra amerikansk rock. Alle de åtte låtene på «Vannmann86» skildrer historier om vidt forskjellige menneskeskjebner, og den mer historiefortellende tilnærmingen til låtskriving ser ut til å passe Eidevik som hånd i hanske.

Support:

SOFT RIDE

Soft Ride er soloprosjektet til Bloody Beach-vokalist Arne Håkon Tjelle, produsert og godt støttet av Electric Eye-frontmann Øystein Braut. Albumet er spilt inn i Mølleparken i Oslo, og veksler mellom iørefallende pop og lange instrumentalpartier, alltid med gitarpopen i fokus.
Tjelle har selv beskrevet albumet som «et album å begynne dagen med, kjøre bort eller å drømme seg vekk til». Soft Ride tar elementer fra western, blues, indie, rock og psykedelica og former sin egen lune stemning.

Tjelle og Braut har kjent hverandre i 10 år, spilt sammen og fulgt hverandre på scener som Roskilde, Øya og SXSW. Det er likevel lite Bloody Beach eller Electric Eye på albumet, her har Braut produsert frem en form som passer begge. «Jeg var litt lei av Bergen i fjor høst, derfor passet det bra å stikke til Oslo og gjøre et album med kompiser i Oslo», sier Tjelle.
Her ble det avstikkere til Paul's Boutique og Bar Boca, og Einar Kaupang (Dig Deeper) ble shanghaiet for å være med å synge på to låter. Med på albumet er også musikere fra The Megaphonic Thrift og Electric Eye.

SHAKANAKA
Shakanaka er et rockeband fra Bergen. Bandet består av duoen Egge og Toggi, pluss to kompiser som er blitt en del av live-besetningen, og sammen lager de skranglete rock med engelske tekster. Etter å ha snublet rundt i Bergens undergrunn i noen år har Shakanaka nå endelig begynt å få roen på instrumentene.

Da Shakanaka slapp singelen “Medisin” på Vibbefanger i juni 2017 ble de belønnet med terningkast seks i Bergens Tidende og overskriften: "Disse bergenserne har laget en av årets sommerlåter". Like etter at “Medisin” kom ut spilte bandet to konserter på Bergenfest, før de en uke etter fylte legendariske Victoria Cafe & Pub til randen(og litt kø ut i gaten).

Nå for tiden jobber Shakanaka med sitt debutalbum. Første smakebit fra platen er rett rundt hjørnet og heter “Sock Rock!”.

Billetter: http://www.ticketmaster.no/event/hjerteslag-billetter/546021

Kilde: Facebook