RAIN har gitt ut 2 album, ett på den amerikanske selskapet Kivel Records, og det andre albumet "Stronger" ble utgitt i februar / mars 2006 med JVC Victor (Japan) og MTM Music (Europa) i november.
RAIN fikk meget gode anmeldelser for deres album "House of Dreams" over hele verden.. Og enda bedre anmeldelser for STRONGER album. Forvent dere høydepunkter fra disse album + JADED HEART, MICHAEL BORMANN & TORE MOREN..
Nå er bandet tilbake. Klar til å kick ass, med noen flotte konserter.

Hollow Illusion er et enegget tvilling duo rockeband fra Stange i Hedmark. Deres inspirasjoner er fra 1970 talls band som: Black Sabbath, Thin Lizzy, ACDC, og fra 1980 talls band som : Metallica, TNT, og Europe.

Hollow Illusion spilte inn deres selv titulerte debut album hos Trond Holter i Halden i Østfold i 2014. Trond Holter er kjent fra band som: Wig Wam, Dream Police, og Jorn, og mixet og mastret albumet hos Roy Z, in New York i 2015.
Roy Z har jobbet med band, og artister som: Judas Priest, Halford, og Bruce Dickinson fra Iron Maiden.

Hollow Illusion ga ut debut albumet den 12. 02. 2016, og hadde release konsert på Gregers i Hamar på samme dag. Siden da,så har Hollow Illusion turnert og gjort konserter i Norge, Island, Tyskland, Finland, UK, Sverige, og USA i året 2016. De spilte bla i Los Angeles i USA, og gjort tre konserter på den legendariske klubben Whiskey Ago go, der legendariske band som Van Halen, Led Zeppelin, Guns N' Roses, Motley Crue og Aerosmith har spilt på tidligere, og har spilt inn kjente musikkvideoer, Oakland i USA, på The Stork Club, der band som Green Day var husband, før de slo igjennom internasjonalt, Der Clochhard i Hamburg og Garage Deluxe i Munchen i Tyskland, og Hope and Anchor i London i England, der legendariske band som The Clash, Dire Straits, og U2 har spilt tidligere.

Siden album slippet, så har mottakelsen vært veldig bra blant kriteriene i både inn og utlandet.

De har også blitt spilt på flere radio stasjoner i land som : England, Spania, Japan, Italia, Tyskland, Sverige, Luxemburg og USA, og i Japan så har de vært DJ'er under et par radio sendingene og vi har fått veldig mange bra plateanmeldelser på flere forskjellige blogger og magasiner i Japan.

Den 12. Mars 2016, ble vi album of the week med debut albumet nettstedet Breath Fresher Hard & Heavy Music Webzine i Japan. Hollow Illusion skal fortsette å turnere i året 2017, og skal turnere i land som : Sverige, UK, Island,Tyskland,Østerrike, rundt omkring i Norge, og forhåpentligvis USA, og Japan.

I disse dager så holder Hollow Illusion på med og spille inn deres andre album, som også blir produsert av Trond Holter, og som også spilles inn i Halden, i Østfold. Deres andre album blir utgitt i begynnelsen av 2018.

Link til Facebook-side: https://www.facebook.com/HollowIllusion/
Link til Spotify: https://open.spotify.com/artist/2dKMOJdUWMbSbs5eAngAun
Link til hjemmeside : https://www.hollowillusion.com/

CC 200, -

Kilde: Facebook