Jadudah

Jadudah er et Oslo-basert band, som ble startet opp i Tromsø i 2012.

Bandets musikk er som en cocktail der atmosfærisk rock møter tydelige pop- elementer - ofte i et mørkt og mystisk landskap. Man kan trekke paralleller til bl.a. The Joy Formidable, PJ Harvey, Blonde Redhead og norske Briskeby. Gjennom to landsomfattende turnéer har Jadudah opparbeidet seg et rykte som et energisk liveband, og et friskt pust i norsk rock.

I 2017 slapp bandet den siste singelen "Messed Up" som gikk rett inn på P3´s B-liste og har over 100.000 avspillinger på Spotify innen kort tid.

Bandet holder for tiden på med å ferdigstille nytt materiale, og gleder seg til å vise det fram til publikum.

The Modern times

The Modern Times fra Tromsø slapp i januar det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times», som høsta terningkast 5 i både Dagbladet, Deichmanske Bibliotek og Klassekampen. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der selveste Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm.

Bandet kommer som et friskt pust med sin skranglete indierock/pop/punk med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front som kler de humoristiske tekstene med fortvilende undertone godt, og med sin energiske og jordnære spilleglede gjør dette The Modern Times til et av de mest spennende bandene i Norge for tiden.

Kvintetten har hatt et travelt år med 18-datoers norgesturné og 11 festivalkonserter i sommer, blant annet Øyafestivalen, Vinjerock og Buktafestivalen, hvor bandet fikk 5/6 i Nordlys, 9/10 i Evig Lyttar og 6/6 av The Wilhelmsens.

Bandet legger ut på ny norgesturnè i høst, og gleder seg til å spille på Tou Scene 14. September!

«THIS IS THE MODERN TIMES»

★★★★★ «Ujålete, vindskeiv, rett-fra-hjertet-rock er hva dette tromsøkollektivet behersker aller best»
- Dagbladet,

★★★★★ «Det er noe udiskutabelt friskt og sjarmerende med denne gjengens kontante form for alternativ rock»
- Deichmanske Bibliotek

★★★★½ «Den rastløse garasjerocken sitter, tight, livlig og spretten som den er»
- Klassekampen

Support:

Electric Pavement produserer mektige, fengende og elektriske rytmer pakket inn med et godt indierock-stempel.

Bandet henter inspirasjon fra andre band som det totalt har tørna for, som bruker en vegg laget av gitarer, trommerytmer som får høyrefoten til å trampe i takt og bassganger som får deg til å danse selv om du sitter.

Bandet jobber for tiden med innspilling av album, og med seg i studio har de fått med seg den erfarne produsenten Ashely Stubbert (Pearl Jam, Purified in Blood, Slutface ++).

Kilde: Facebook