I
Hatha 1 ofte kalt klassisk yoga - er en forholdsvis rolig time. Inneholder stående og sittende stillinger, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, tvister, balanseøvelser og stillinger opp-ned. Det blir viet stort fokus til riktig utførelse for din kropp, og det å kjenne på hvordan det er å være lenge i en posisjon. Timen passer for alle, og det vil bli gitt alternativer utfra studentens behov.


Innhold

I hatha timene til Rebecca lærer du verktøy på matta som er godt å bruke også i hverdagen både fysisk og mentalt, med styrke, balanse, konsentrasjon, selvrefleksjon, enkle meditasjonsformer fleksibilitet og avspenning.

Om Rebecca

Rebeccas motto er "Good Vibes Only", og ønsker å formidle en positiv holdning på matta og til livet generelt. Yoga hjelper oss å se de små gledene i livet og kanskje også veilede oss til å ta gode valg ovenfor seg selv. Det å slippe seg løs, og føle frihet i egen kropp er svært viktig for Rebecca og dette vil ofte prege undervisningen.

Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtillitten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa, 2016.

Oppstart 7.8.17
8 x Mandager kl 19.15-20.30.

Lokasjon
Inkkayoga, Tollbugata 70

Pris
Early-bird pris booket og betalt før 15.7 kr 1360,- Pris etter 15.7 kr 1480,-

Påmelding

Kilde: Facebook