Larsen feirer 5 år 08.08 og ikke noe er bedre å feire det med enn en konsert som denne!! Vi er så happy for å kunne ønske selveste Marit Larsen, Humming People og Darling West velkommen til oss på Larsen atter en gang!
En trippelkonsert av de sjeldne, som vi har gledet oss over før, og som vi vet alltid blir en fest! Vi håper du vil komme å dele denne opplevelsen med oss!

Billettpris 250,-
Billetter kjøpes hos Larsen.
Dørene åpnes kl 19.00

Kom gjerne tidlig for å kjenne på god stemning og sikre deg den beste plassen. Kjøp av kaffe to-go og annet godt fra vår disk vil være mulig frem til konserten starter. Billetter kan også kjøpes her, men vi anbefaler at dette gjøres på forhånd da det kan bli utsolgt. Forhåndssalg hos Larsen fra mandag 17.07.

HJERTELIG VELKOMMEN!

Litt om artistene:

MARIT LARSEN
Det er tolv år siden Marit Larsen solodebuterte på by:Larm i Stavanger. Siden har hun gitt ut fire soloalbum, Under The Surface (2006), The Chase (2008), Spark (2011) og det kritikerroste When The Morning Comes (2014), som hun også produserte selv. Hun har markert seg som en av våre fremste komponister og artister med et stort internasjonalt publikum. Nå er det endelig klart for et nytt musikalsk kapittel.

1. april 2016 slapp Marit endelig det første albumet på sin egen label, Håndbrygg Records. Joni was right er et album som tar publikum med litt nærmere Marit. Vi blir med henne bort til det hjørnet i baren der Joni Mitchell og Gillian Welch sitter. Flere strenger, mer sjel. Svinge ut på et sidespor forbi den rendyrkede popmusikken og bort til folken. En vei man hele tiden har visst at Marit ville bevege seg inn på, uten å helt vite når – nå skjedde det, altså.

HUMMING PEOPLE
Humming People har gitt ut sitt fjerde album!
Omringet av Trysils dype skoger og tåkedekte vann rigget de 4 bygdeguttene seg til for å fange den autentiske americanastilen, med det urnorske som ramme. Med seg på laget har de produsent og gode venn Phil Madeira (EmmyLou Harris, Allison Krauss, the Civil Wars) fra den gamle skole i Nashville. Med sine ærlige låter og jordnære uttrykk favner firerbanden de med mange år bak seg og de med enda flere foran, stamgjesten på den lokale puben, de innsatte i de norske fengsler, bonden på høyfjellets sauebeiter og mannen i småbyens gater.
Tross sin unge alder, har de allerede turnert i mange år, på flere kontinenter. Med lang erfaring og nye låter i sekken, er de igjen klare for å ta de som ønsker med på en reise langs de grusete kjerreveiene på jakt etter det ærlige og autentiske, med en god dose bygdejovialitet på kjøpet.

Humming People gav i 2014 ut albumet ”City of Lost Men”, og lå flere måneder på NRK P1’s lister med singelen ”Silver Spoon”. Albumet ble også gjestet av countrylegenden Emmylou Harris, og det åpnet mange dører for bandet. Med nytt album fra mai 2016 er Humming People igjen klare for å trollbinde og forbause et enda større publikum!
Humming People består av Joakim Hansen, John Hjeldsbakken, Øyvind Bergsaune og Christer Slaaen

DARLING WEST
Da ekteparet Mari og Tor Egil Kreken startet Darling West for noen år siden, var det først og fremst for at de skulle få litt mer tid til hverandre. De fikk med seg sjelefrende og supergitarist Kjetil Steensnæs, og bandet var komplett. De er alle dyktige musikere og vokalister på hver sin front, og de har vært med alt fra Odd Nordstoga og Marit Larsen til Stein Torleif Bjella og Bjørn Eidsvåg både på skive og scene.

I tillegg til at Darling West ble deres felles møteplass, vokste også bandet kjapt til å bli et av Norges ledende countryband. I 2014 gav de ut debutalbumet «Winter Passing», og på første forsøk mottok de Spellemann-nominasjon for årets beste country-plate. Og i 2016 vant de samme klasse for albumet "Vinyl and a heartache". ❤️

Darling West har sin base i Oslo, men lydbildet deres er hentet direkte fra de amerikanske sørstatene. Det er sjelfullt, melankolsk og kraftfullt. Og ikke minst, veldig vakkert.

Kilde: Facebook