Fredag:
BABA STILTZ (SE) / KARIMA F / BENDIK HK / ØREVOKSKLUBBEN

Lørdag:
ACTRESS (UK) / ANDRÉ BRATTEN / DOUBLE DANCER / SJ TEQUILLA (JP)

CC. 150,– m/øyapass 200,– u/øyapass
ID. 20

Tradisjonen tro lager Lot Lot fest på Dattera under Øyafestivalen! Fredag og lørdag fyller Lot Lot Dattera på Grønland med elektronisk musikk fra kommende stjerner til veletablerte DJs og produsenter innen elektronisk musikk.

BABA STILTZ (SE)
Baba Stiltz har markert seg over de siste årene med ett knippe fantastiske releaser på labeler som Studio Barnhus, Trilogy Tapes og Public Possesion.

Han slapp akkurat 12" på Studio Barnhus som er en av våre favorittreleaser så langt i år og singlen "Cant Help It" kunne smykke seg med best new music stemplet fra Pitchfork.

Baba er en fantastisk house og techno-DJ som trekker fra alle retninger innenfor klubbmusikk, alltid dansbart og alltid eklektisk. Som en moderne svensk versjon av norsk skranglehouse. Vi gleder oss stort til å ha Baba på besøk og til at han headliner fredagen vår!
soundcloud.com/babastiltz

ACTRESS (UK)
Som en av Storbritanias mest spennende produsenter har Actress, også kjent som Darren Cunningham, også drevet kred-labelet Werkdiscs de siste fem åra. I tillegge til dette er han en av de mest fremsynte artistspeider innen sitt musikalske felt. Artister som Zomby, Starkey og Lukid er artister Actress har oppdaget og gitt ut musikken til.

Som Actress har han gitt ut kritikerroste album som ‘Splazsh’ og ‘R.I.P.’ på Damon Albarns label; Honest Jons. Hans siste album ‘AZD’ som kom ut på Ninja Tunes tidligere i år har blitt hyllet av de aller fleste kritikere og er en sterk kandidat til årets album innen den elektroniske musikksjangeren.

Forrige gang Actress gjestet Lot Lot var i 2011, vi er ekstremt glade for at han igjen unner oss sin tilstedeværelse. Hør og se ham bak platespillerne i andre etasjen på Lot Lots siste dag på Dattera.
facebook.com/actressmusic/

ANDRÉ BRATTEN
Det er ikke Lot Lot uten André Bratten og hans tradisjonsrike Dj sett nå for fjerde året på rad. André slapp skiva Quiet Earth som han også fant Spellemannsprisen for, og har en serie 12" på gang senere i år. I mellomtiden kom og lytt på nytt materialet kombinert med det beste av klubbmusikk fra Asker, Bærum, Darmstadt og Detroit.
soundcloud.com/andre-bratten

KARIMA F
Karima holder det gående, og har de siste par åra DJet på høyt respekterte klubber i Norge og i utlandet. Hun har bygget seg opp til å bli en av de mest interessante og dyktige DJs på klubbscenen i Norge. Etter et par år som resident på Jæger stakk hun til kontinentet, nærmere bestemt Berlin der hun nå jobber ut fra. Med sin delikate smak for housemusikk og teknisk finesse er vi veldig glade for å ha Karima tilbake hos oss under Lot Lot.
soundcloud.com/karimakarima

BENDIK HK (DJ/Live)
Bendik er overalt hele tiden, enten det er som komponist av klassisk musikk, trommeslager for band som Ivan Ave, Bendik (sic) og Gundelach, på turne med Pantha du Prince eller som DJ på Villa eller Blå. Han blander sømløst techno, house med rare polyrytmer og egenlagde samples. Denne kvelden Djer han sammen med Karima F, men han gjør også et live-set av egenprodusert materiale. Vi gleder os vilt til å høre ham igjen i første etasjen under Lot Lot.
soundcloud.com/bendikhovikkjeldsberg

DOUBLE DANCER
Den Berlin-baserte vestlendingen også kjent som Eirik Fagertun kommer til LotLot og Oslo for første gang(under dette navnet). Beskriver seg selv som en dj/danser/produsent som spiller 'big-room music for the small clubs'. Double Dancer står bak labelene Untz Untz og Rebound Lounge og utallige klubbkvelder nede i pølseland og her hjemme på berget. I tospann med Dj Fett Burger så har nevnte Rebound Lounge nylig oppstått og her produserer de nyvinningen de har døpt basketball house. Plate nr. 2 i Rebound serien er snart ute + en saksofon-remiks av en låt de har plukket fra Chmmr sitt nye album og som skal ut på Full Pupp.
facebook.com/doubledancer/
soundcloud.com/reboundlounge

SJ TEQUILLA (JP)
Med til Lot Lot blir også japaneren SJ Tequilla. Skrevet med 2 L'er selvsagt. Han er fra Tokyo området men har de siste årene basert seg i Berlin. Han har vært en fast gjeste-dj på Double Dancer sine kvelder i Berlin og var en selvsagt makker å velge for denne kvelden. Fra han kan du forvente en noe variert samling av italo, tysk trekkspillmusikk, lett trance og jazz med en slags house melankolia hengende over det hele. SJT gav nettopp gitt ut sin debut 12" på det anerkjente Freakout Cult labelet. Enda en plate med eget material kommer over sommeren på hans nye label Shot of T. Innskrevet på hans plater så står det følgende: 'Touch SJT on any good dancefloor with a shot of T'. Så da vet du hva du har å gjøre.
sjtequilla.com/
soundcloud.com/sjtequilla

ONKEL-S
Den New York baserte nordmannen Onkel-S har imponert oss i Lot Lot crewet over de siste årene med sine fantastiske vinylmixer og som resident på The Level Party i New York. The Level Party har raskt blitt noen av de mest spennende festene i New York på mange forskjellige warehouse locations rundt om i byen og de har hatt artister som Galcher Lustwerk, DJ Voices, Umfang og Anthony Naples.

Vi er stolte av at han endelig kommer og spiller her i Oslo og hos Lot Lot, og håper han kan gjøre våre fester til sitt Oslo hjem.
soundcloud.com/thelevelparty

Kilde: Facebook