Ingen annen svensk artist har vært like definierende for sin generasjon som Lorentz. Med ikoniske tekster, unik levering og lydbilder som berører og pulserer om hverandre har Lorentz tatt Musikk Sverige med storm. Ingen annan hadde gjort det han gjorde , og ingen andre har gjort det siden da. Det er derfor ikke rart han presenterte sitt neste verk uten forvarsel – det allerede vidt og bredt hyllede albumet ”Lycka till”. I sommer gjør Lorentz sin eneste konsert på Way Out West, og nå kan vi meddela at han i høst drar ut på en turné som inneholder noen av karrierens absolutt største konserter med en produksjon som overgår det meste .

Bara en artist som Lorentz kan holde et nytt album hemmelig og slippe det uten å si noe på forhånd. Det var akkurat det han gjorde med det enestående ”Lycka till” – Årets uten tvil beste overraskelse. Albumet er både en unik skildring av en av Sveriges største artister og et av årets mest betydningsfulle slipp på flere plan. Med en perfekt mix av hardt, mykt, hits og eksperiment har Lorentz utfordret bildet av sitt eget verk og gjort noe helt unikt. Med to av våres tids sterkaste og mest definierende popalbum i ryggen, slår Lorentz på stora trommen i høst og drar ut på sin største turné til nå.

”Lorentz släpper album med samma självförtroende som sina amerikanska kollegor eftersom han är det närmaste en Drake eller Future vi kommer i Sverige.” – Per Magnusson, Aftonbladet

”Uppföljaren till succén för tre år sen är stabil, välproducerad och stundvis djup som fan.” – Simon Lundberg, GAFFA

Billetter: http://www.ticketmaster.no/event/lorentz-s-billetter/545271

Pris: 250kr + avg.

Aldersgrense 18 år.

Kilde: Facebook