Med to av vår tids mest definerende popalbum legger Lorentz ut på sin hittil største turné i høst. 1. desember kommer han til Oslo og Parkteatret!

Billetter kr. 250,- + avg.
I salg via Ticketmaster: ticketmaster.no/event/545271
18 års aldersgrense

NB: Billett til Lorentz-konserten gir ikke inngang til Arif & Unge Ferrari Afterparty senere samme kveld.

Ingen annen svensk artist har vært like definerende for sin generasjon som Lorentz. Med ikoniske tekster, unik levering og lydbilder som berører og pulserer om hverandre, har Lorentz tatt musikk-Sverige med storm. I sommer gjør han sin eneste konsert på Way Out West, og nå kan vi meddele at han i høst drar ut på en turné som inneholder noen av karrierens absolutt største konserter, med en produksjon som overgår det meste.

Ikke mange artister kan holde et nytt album hemmelig og slippe det uten å si noe på forhånd, men det var akkurat det Lorentz gjorde med det det allerede hyllede albumet «Lycka till» – årets beste overraskelse. Albumet er både en unik skildring av en av Sveriges største artister, og et av årets mest betydningsfulle slipp på flere plan. Med en perfekt miks av hardt, mykt, hits og eksperimenter, har Lorentz utfordret bildet av sitt eget verk og gjort noe helt unikt.

Med to av vår tids sterkeste og mest definerende popalbum i ryggen, slår Lorentz på stortromma i høst og drar ut på sin største turné til nå.

”Lorentz släpper album med samma självförtroende som sina amerikanska kollegor eftersom han är det närmaste en Drake eller Future vi kommer i Sverige.” – Per Magnusson, Aftonbladet

”Uppföljaren till succén för tre år sen är stabil, välproducerad och stundvis djup som fan.” – Simon Lundberg, GAFFA

facebook.com/itslorentz

Nå har vi gleden av å presentere en enorm merverdi til alle som har kjøpt billett: Sammy & Johnny Bennett er klare som gjester!

Det Göteborg-baserte brødreparet har tatt hip hop-Sverige med storm med sin skittent sammenflettede rap, og har allerede hanket inn såvel en Grammis for årets nykommer og lovord fra de aller største. I sommer kom EP-slipp nummer to – «ST.RECK» – som også den viste at dette er neste generasjons store svenske hip hop-duo.

facebook.com/sammyjohnnybennett

Kilde: Facebook