Påmelding: www.deltager.no/oslotango2017

Vi ønsker hjertelig velkommen til oss og våre tangokurs for nybegynnere og viderekommende. Vi holder på fram til desember og kursene er ordnet i 8 ukers sekvenser. På nybegynner kan du alltid hoppe på. For å begynne på viderekommen må vi sjekke om du kan noen sentrale teknikker.

Ny kursrekke oppstart 24. august

Nyebgynner kursene har progresjon og dybde. Du vil lære det mest grunnleggende om tango. Dette vil gi deg et et godt utgangspunkt for å starte ditt eventyr med dansen. Vi setter gleden ved å danse til musikk høyt, og fokuserer på dette allerede fra begynnelsen. I tillegg til kurs arrangerer vi treningskvelder og milongaer (dansefester.) Det er lurt å gå flere dager i uka. Målet vårt er å undervise så du lærer tango slik den danses i Buenos Aires.

På viderekommen går vi mer i dybden, krever at dere kan ocho, salida, giro, og dere får kjenneskap til flere teknikker, musikalske verktøy og bedre kobling med partner.

Vi anbefaler at dere starter å danse sosialt så tidlig som mulig. En myk overgang, før Milongaene – er å delta på vår praktika på mandager. Det er lurt å gå på balansetimene, disse er ikke for par, men tenkt for din egen trening ledet av instruktør. Husk på at du kan også ta privattimer, det er et godt supplement for mange.

TORSDAGER
KL. 18 – 1920 Tangokurs for nybegynnere ( Espen og Ina)
KL. 1930 – 2100 Tangokurs for viderekomne (Anders, Espen, Ole og Ina)

LØRDAGER
Kl. 1300 – 1400 Inas Balanseklasse

MANDAGER
Kl. 1900 – 2000 Inas Balanseklasse
Kl. 2000 – 2300 PRAKTIKA

Praktisk:
Ha på behagelig tøy, du trenger ikke å pynte deg til kurset. Du kan ha sokker på nybegynner kurset, og kjøpe dansesko etterhvert. Da anbefaler vi enkle sko med lær – eller semska skinnsåle. De bør sitte så tett rundt foten som mulig, så de ikke tar plass. Damer kan begynne med høyehæler, vi anbefaler 3-7 cm til å begynne med.

Sted:
Pilestredet 75c (CAK) Inngang i bakgården.

Priser:
Kr 1600 – 8 gangers kurs (Kr 3000 påmelding i par)
Kr 250 – drop-in (1,5 time)
Kr 200 – drop-in (1 time Balanseklassen )
2 ganger i uka kort (3000 kr – torsdager + enten lørdag eller mandag)
Balanse klippekort Kr. 1500 (kan benyttes på lørdag og mandag)
Praktika Kr. 50
Alle kort må brukes innen semesteret.

Velkommen til Oslo Tango og velkommen til eventyret ARGENTINSK TANGO.

Kilde: Facebook