Muskelavspenning, puste- og meditasjonteknikker som kan hjelpe deg å ta hensyn til deg selv i hverdagen og ungå stress. Ingen forkunnskap er nødvendig. Øvelser tilpasses til hver enkelt.

Anbefales til deg som har stressrelaterte lidelser og sliter bl. an. med indre uro, rygg- og nakkeplager, dårlig søvn, hormonubalanse, humørsvingninger, hodepine, depresjon, pusteproblemer, fordøylsesproblemer, høyt blodtrykk, hjertelidelser, føler deg utbrent eller utmattet mm.

Kursdatoer: 5., 12., 19., 26.september, 3., 10., 17., 24., 31.oktober, 7., 14., 21., 28.november - 13 ganger
Pris: 2795 kr for 13 ganger inkl. lån av matte/pledd og kursmateriale som sendes elektronisk samt mulighet til å ta igjen tapte timer, om nødvednig.
Varighet 90 min inkl. avspenning og meditasjon.

Pensjonister, uføre, arbeidsledige, studenter o.l. får 15% rabatt på dette kurset.
Kursbeløp kan deles i 2, om nødvendig.
Rabatter summeres ikke.
Dropin blir mulig om det er plass - 250 kr per gang (215 kr for for uføre o.l.)
Små grupper fra 5 til 10 deltagere.

Kursets programm tilpasses deltakere: Du som melder deg på kurs fyller ut skjema om dine evt plager / ønsker ved kurset (alt info behandles konfedensielt).

Kursleder: Maria Andersen , mediyoga og yinyoga lærer, akupressør, massasjeterapeut, antistressterapeut.

Påmelding skjer på email: (send ditt navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato) eller ved å ta kontakt med Maria på tlf 99313437.
Du sikrer deg plass ved å betale faktura som du får på email.

Mediyoga utviklet utfra Kundaliniyoga og er testet og tatt i bruk på flere sykehus og rehabiliteringssentre både i Norge og i Sverige.
Mer informasjon finner du på http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/
Yin Yoga utviklet i kina og er baser på den kinesiske filosofien - det er menge myke lange bindevevsstrekk.
Qigong - her brukes øvelser fra 8-element Qigong, stående øvelser.

Påmelding er bindende. Du vil motta en e-post som bekrefter plass på kurs (og senere faktura). Ved avmelding ilegges et adm. gebyr på kr 250. Ved avmelding 7 dager eller nærmere kursstart forfaller kursavgiften i sin helhet med mindre du har dokumentasjon med en gyldig grunn.

Kilde: Facebook