YIN YOGA baseres på den kinesiske filosofien er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god balanse til en krevende hverdag. I noen av yin yoga stillinger arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd. Dette får deg til å gi slipp i fysiske og emosjonelle spenninger og få mer energi. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulatur.
Ingen forkunnskap er nødvendig. Øvelser tilpasses til hver enkelt.

Kursdatoer: 6., 13., 20., 27.september, 4., 11., 25.oktober, 1., 8., 15., 22., 29.november, 6.desember - 13 ganger (opphold 18.oktober)
Pris 2795,- inkl. lån av matte/pledd samt mulighet til å ta igjen tapte timer, om nødvendig.
Maks 15 deltakere i gruppe.

KURSLEDER: Maria Andersen, mediyoga og yinyoga lærer, akupressør, bindevevsterapeut og antistressterapeut.

ANBEFALES til deg som sliter med stressrelaterte lidelser, bl. a. indre uro, forskjellige rygg- og nakkeplager, spenninger i muskulaturen, dårlig søvn mm.
Du får også tips og råd om hvordan unngå stress og å ta hensyn til deg selv i hverdagen utfra kinesisk medisin.

PÅMELDING skjer på email: (send ditt navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato) eller ved å ta kontakt med Maria på tlf 99313437.

Element JORD og METALL - Stabilitet og kraft:
Øvelser er tilpasset årstiden vi er i - for bedre helse og mer energiflyt. Sensommer er element JORD, Vi ser på hvordan vi kan bruke jord-elementet for å mer stabilitet, jording og næring, samt hvordan vi kan styrke vår sensualitet.
Høstens element er METALL. Dette elementet gir oss klarhet, beslutsomhet, konsentrasjon, samt evne til å gi slipp og ta imot.

Påmelding er bindende. Du vil motta en e-post som bekrefter plass på kurs (og senere faktura). Ved avmelding ilegges et adm. gebyr på kr 250. Ved avmelding 7 dager eller nærmere kursstart forfaller kursavgiften i sin helhet med mindre du har dokumentasjon med en gyldig grunn.

Kilde: Facebook